. .. .. .. .. .. .
. .

Zemiakovo-syrový pagáč - RECEPT 22660

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

DOMÁCE PEKÁRNE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Zemiakovo-syrový pagáč


[ recept č. 22660 zo dňa  ]


Zemiakovo-syrový pagáč


POTREBNÉ PRÍSADY

(1 šalka =2,5 dcl) 1 šalka hl.muky,1 šalka polohr.muky,1 čl soli,1/4 droždia,1/2 šalky struhaneho syra (najlepšie nejaky s vyraznou chutou napr. chedar),2 menšie zemiaky,1 PL oleja,rasca,pažitka

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky nakrajame na kocky,zalejeme vodou a uvarime do makka.Vodu použijeme do cesta a zemiaky popučime.Zo všetkeho vypracujeme tuhšie cesto,pridavame vodu zo zemiakov,ak je cesto moc huste pridame letnu vodu.Nechame 30-40 minut kysnut.Na naolejovanom plechu cesto roztiahneme na pagač,(nema byt vysoke) poprašime hl.mukou a pečieme na 200st asi pol hodinku.
Bol fantasticej chuti,hned sme ho zlupli s domacou škvarkovou pmazankou.Výborne sa hodí ku polievkam a privarkom.
<< Návod, ako urobiť srdce bez srdcovej formy | Zemiakovo-syrový pagáč | Karamelové kocky s praženými orechami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zdenka R. (mafioza) ID 35024 (26.1.2010, 19:24)
vyzerá to super, odskušam isto (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (25.1.2010, 19:41)
zaujímavý receptík (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (25.1.2010, 18:23)
Tak teraz po tej žemlovke, čo som zlopla, by som si dala, síce neviem kde, ale nejako by som to potlačila... (clamp) (clamp) (clamp) (K) (K) (K) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.1.2010, 19:24)
:-D :-D :-D Darinka,aj ja mam take stavy,ze musim vyrovnavat chute..ale dnes je to v poriadku lebo po tom sladkom lepkavom kolačiku dobre padol tento slany pagač so škvarkovou pomazankou ;-)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (25.1.2010, 17:28)
(Y) toto musi byt supeeer :-p ale podla mna to nie je az taky pagac, skor sa to podoba na vsetky chleby,ktore som kedy piekla klasicky na plechu,kym som kdesi narazila na ten tip s prekladanim,aby sa nerozlial ;-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.1.2010, 17:45)
Chutovo fakt vynikajuci,ani som to nečakala..a kde je ten tip tu na MMB? Ja uz pečiem radšej vo forme lebo robim trošku redšie cesta a forma drži pekne tvar. (Y) (Y) Inak mal by byt ešte ploskejší,dost sa podvihol v rure,no ale budem vediet na buduce ze ho treba riadne roztiahnut ..
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (25.1.2010, 17:48)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19386 tu je. ide vlastne o prekladanie toho cesta,ktore sa potom nerozleje. skusala som aj konkretne ten chlebik a bol pekne vysoky (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.1.2010, 19:25)
Tento chlebik som zaregistrovala,ale ten postup mi nejako ušiel *-) asi som nepozorne čitala ;-) Vyskušam to najbližšie. (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu