končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 91 návštěvníkov) Kuracia roláda s jogurtovou omáčkou[ recept č. 2243 zo dňa 11.9.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia * špenát alebo petržlenová vńať * trocha oleja * mleté biele korenie * soľ * DRESSING: 5 lyžíc majonézy * 1 biely jogurt * šťava z citróna * petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Dievčence, ak budete robiť studené pohostenie pre hostí, urobte tento recept. Je jednoduchý, vynikajúci a oproti finančne nákladným studeným misiam aj lacný. Robila som ho z 5 rezňov, veľkého zväzku petržlenovej vňate a trocha korenia a soli. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. Petržlenovú vňať nasekajte nadrobno, ak zoženiete čerstvý špenát, použite špenát. 2. Kuracie prsia (alebo morčacie) cez igelitový sáčok rozklepte z oboch strán, pozor aby ste nepotrhali mäso, potom by sa roláda zle krájala. Každý rezeň potrite olejom, posoľte a HUSTO posypte vňaťou. 3. petržlenový rezeň opatrne zviňte do roládky, 4. a poriadne zabaľte do alobalu. 5. Alobalové rolky dajte do hrnca, zalejte vodou a varte od bodu varu 25 - 30 minút. 6. Zabalené roládičky v alobale nechajte úplne vychladnúť a neodbalené ich dajte do chladničky a krájajte až na druhý deň. Tým, že bolo mäso zabalené v alobale, bude šťavnaté, mäkučké a voňavé. Rolády sa budú dať výborne krájať, až keď budú dobre vychladené v chladničke, takže ak plánujete robiť toto pohostenie, uvarte ho deň dopredu. 7. Nakrájajte priečne a naukladajte na misy, ozdobte podľa vlastnej fantázie a ak chcete, prelejte ich jogurtovo-majonézovou omáčkou, tu je recept: 8. Zmiešajte 5 PL majonézy, jeden biely jogurt, šťavu z citróna, soľ a petržlenovú vňať, nalejte do omáčnika, pridajte zopár suchárov a hotovka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Alena A. (AJLENKA) ID 85420, mimibazar.sk/ajlenka (21.4.2012, 14:32) | |
vyzerá to super, určite vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (20.3.2011, 13:05) | |
Tak včera sme túto pochúťku papkali! Dakujem za nápad, presne ako píšeš: je úplne jednoduchý, časovo nenáročný a VYNIKAJÚCI na studenú misu super! spravila som nejaké úpravy, napíšem ich: vyklepané mäsko som dala na niekoľko hodín do marinády, tak malo potom červenkastú farbu, no a chuťovo tak ako vždy aj zvyknem pripravovať. nemala som petržlen, tak som dala listový špenát. ODPORÚČAM aha, a tu je http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=786849&strana=1 |
|
ODPOVEDAŤ |
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (17.3.2011, 13:06) | |
mňamkyyyyy | |
ODPOVEDAŤ |
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (23.2.2008, 11:48) | |
toto je vynikajuuuce ....robila som na oslavu ,aj ked sa mi masko kde-tu prederavilo,drzalo to pekne pokope a dalo sa super krajat ...treba len pooooriadne napevno alobal...a ak to robite v den konzumacie ,dajte to schladit do mrazaku Marcelka dakujem za receptik | |
ODPOVEDAŤ |
Daniela O. (rrybka) ID 48117, mimibazar.sk/rrybka (4.4.2009, 23:23) | |
dobry den Janka, videla som vasu reakciu na kuraciu roladu s petrzlenom v alobale od Marcelky K., chcem sa spytat ci ten petrzlen tam nevadi pri jedeni, teda bylinka, neviem, ako to chuti? nechybaju tam koreniny?dakujem.olsiakova daniela | |
ODPOVEDAŤ |
Andrea S. (adyky) ID 6087 (25.9.2007, 11:36) |
Vyzera to super! A jednoducho - take receptiky milujem. Vdaka. |
ODPOVEDAŤ |
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (16.9.2007, 19:58) | |
Toto zaručene spravím na svoje meniny do roboty | |
ODPOVEDAŤ |
Lívia C. (brouk) ID 18788 (13.9.2007, 23:23) |
no to chce jednotku z hviezdičkou. Dnes som to robila, išlo to jednoducho a uvidím zajtra, keď to nakrájam. Ale určite už sa nemá čo pokaziť. Takže pridávam medzi obľúbené. |
ODPOVEDAŤ |
Erika D. (Erikadem) ID 16405, mimibazar.sk/erikadem (13.9.2007, 12:37) |
hmmmmm tak toto určite vyskúšam,nie je to náročné a postup tiež v poho |
ODPOVEDAŤ |
Monika R. (Monikabb) ID 20936, mimibazar.sk/monikabb (12.9.2007, 22:40) | |
ja mam nachystanu petrzlenovu vnat v poharoch...zmixovala som vnat, olivovy olej, sol a naplnila do poharov...je to dobra vec ako zasoba na zimu )) toto urcite vyskusam, vyzera to suprovsky )) vdaka |
|
ODPOVEDAŤ |
Gabi H. (gaha1) ID 4525 (16.9.2007, 22:33) | ||
Tak toto je parádny nápad s tou prtržlenovo-olivovou zásobou... | ||
ODPOVEDAŤ |
Daniela Š. (Elke) ID 19833 (12.9.2007, 15:14) |
ODPOVEDAŤ |
Martina R. (ziza) ID 5739, mimibazar.sk/ziza (12.9.2007, 13:16) | |
To moze byt super skusim | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana K. (Cempus) ID 10605, mimibazar.sk/cempus (12.9.2007, 12:03) | |
ODPOVEDAŤ |