. .. .. .. .. .. .
. .

Resanka - RECEPT 22307

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 52930 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Resanka


[ recept č. 22307 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

60 dkg hladkej múky 1 kocka kvasníc 3 PL cukru 1 ČL soli 3,5 dcl mlieka 20 ks sacharinu 1 dcl oleja plnka: nutela do kakaového cesta: 4 PL mlieka, 4 PL kakaa, 5 ks sacharinu

POSTUP PRÍPRAVY

Z polovice mlieka urobíme kvások. Do druhej polovice mlieka dáme rozpustit sacharin a cukor. Toto všetko potom spolu zmiešame. Dostaneme biele cesto,ktoré rozdelime na 2 casti. Jednu nechame bielu a do druhej zapracujeme 4 PL mlieka, 4 PL kakaa a 5 ks sacharinu(rozpusteneho v mlieku). Kazdy bochnik (biely aj hnedy) rozdelime na 4 casti. Získali sme 8 bochníkov. Rozvalkame biely bochník, aj hnedy. Hnedy rozvalkany bochník polozime na biely a rozrežeme ich na 8 castí (ako pizzu). Do kazdeho trojuholnicka dame nutelu a stocime do rozkov. Nechame stat asi 1 hodinu na plechu,nech nakysnu. Potrieme olejom, pečieme pri 250 oC. Po upečení tiež potrieme olejom.

My sme si toto cesto tak oblubili,ze ho pouzívam pri pecení akychkolvek kysnutych kolacov. Tam uz potom nezarabam kakaove cesto,peciem len s bielym.
<< ??? 4 dnova dieta - vymazane? | Resanka | prekladaný orechový rez >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
martina G. (feedorka) ID 35909 (upravené 17.1.2010, 17:36)
:D
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (17.1.2010, 17:23)
Iba to do postupu zabudla napísať...to nie je až taká chyba...však v ingredienciách má presný pomer všetkých surovín (L)
ODPOVEDAŤ
martina G. (feedorka) ID 35909 (17.1.2010, 17:36)
ok, beriem späť, papa (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (17.1.2010, 17:05)
Chcela by som sa spýtať, či je to ozaj ako Resanky, ktoré sa predávajú? :^)
Tým sacharínom myslíte to umelé sladidlo?
ODPOVEDAŤ
Gabika H. (gabrielka23) ID 52930 (17.1.2010, 20:11)
nie, to cesto je ine...ale skuste...mne chutia lepsie ako origos...a sacharinom som myslela to umele sladidlo...
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu