. .. .. .. .. .. .
. .

Resanka - RECEPT 22307

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 52930 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Resanka


[ recept č. 22307 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

60 dkg hladkej múky 1 kocka kvasníc 3 PL cukru 1 ČL soli 3,5 dcl mlieka 20 ks sacharinu 1 dcl oleja plnka: nutela do kakaového cesta: 4 PL mlieka, 4 PL kakaa, 5 ks sacharinu

POSTUP PRÍPRAVY

Z polovice mlieka urobíme kvások. Do druhej polovice mlieka dáme rozpustit sacharin a cukor. Toto všetko potom spolu zmiešame. Dostaneme biele cesto,ktoré rozdelime na 2 casti. Jednu nechame bielu a do druhej zapracujeme 4 PL mlieka, 4 PL kakaa a 5 ks sacharinu(rozpusteneho v mlieku). Kazdy bochnik (biely aj hnedy) rozdelime na 4 casti. Získali sme 8 bochníkov. Rozvalkame biely bochník, aj hnedy. Hnedy rozvalkany bochník polozime na biely a rozrežeme ich na 8 castí (ako pizzu). Do kazdeho trojuholnicka dame nutelu a stocime do rozkov. Nechame stat asi 1 hodinu na plechu,nech nakysnu. Potrieme olejom, pečieme pri 250 oC. Po upečení tiež potrieme olejom.

My sme si toto cesto tak oblubili,ze ho pouzívam pri pecení akychkolvek kysnutych kolacov. Tam uz potom nezarabam kakaove cesto,peciem len s bielym.
<< ??? 4 dnova dieta - vymazane? | Resanka | prekladaný orechový rez >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
martina G. (feedorka) ID 35909 (upravené 17.1.2010, 17:36)
:D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marika S. (finka) ID 64179 (17.1.2010, 17:23)
Iba to do postupu zabudla napísať...to nie je až taká chyba...však v ingredienciách má presný pomer všetkých surovín (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
martina G. (feedorka) ID 35909 (17.1.2010, 17:36)
ok, beriem späť, papa (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marika S. (finka) ID 64179 (17.1.2010, 17:05)
Chcela by som sa spýtať, či je to ozaj ako Resanky, ktoré sa predávajú? :^)
Tým sacharínom myslíte to umelé sladidlo?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabika H. (gabrielka23) ID 52930 (17.1.2010, 20:11)
nie, to cesto je ine...ale skuste...mne chutia lepsie ako origos...a sacharinom som myslela to umele sladidlo...
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu