
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Katarína B. (kava4) ID 47637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Krém Brulé[ recept č. 22213 zo dňa 12.1.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY na 4 porcie potrebujeme: 100 ml mlieka, 300 ml smotany na šľahanie, 1 vanilkový struk, 65 g krupicového cukru, 3 žĺtky, 40 g hnedého trstinového cukru POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca nalejte mlieko so smotanou. Pridajte vyškrabanú vanilkovú dreň i rozpolený lusk a varte pomaly asi 10 minút. Cukor so žĺtkami ušľahajte v mise ručným šľahačom, až zosvetlia a naboptnajú. Za stáleho miešania prilievajte postupne k ušľahaným žĺtkom zvarenú smotanu. Zmes rozlejte do zapekacích misiek. Naplnené formičky postavte do hlbšieho pekáča a opatrne do neho nalejte horúcu vodu tak, aby siahala asi do dvoch tretín misiek. Pečte 20 minút v trúbe vyhriatej na 160 stupňov C, pokým zmes trochu nestuhne /uprostred by mal krém zostať ľahko rôsolovitý/. Upečený krém nechajte krátko vychladnúť. Povrch posypte tenkou vrstvičkou hnedého cukru a nechajte prudko skaramelizovať pod rozpáleným grilom. |
jana j. (Janushinka) ID 30839 (13.1.2010, 15:58) |
ja to mám tiež celkom rada, taká obmena slovenského pudingu ![]() ale mne to viac chutí, keď je na dne mištičky ešte nejaké ovocie, naj nejaké kyselkavé, fajne to oživí chuť krému ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (13.1.2010, 15:51) |
toto je veľká dobrota ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |