Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Cestoviny "na lahko"
[ recept č. 22103 zo dňa 9.1.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Cestoviny - udene tofu - sunka - mrazena zmes kukurica,mrkva,hrasok - mrazeny gulockovy spenat - cibula - bujon - provensalske bylinky - sojova omacka - mleta paprika - cier.korenie
POSTUP PRÍPRAVY
Dnes varil manzel a podarilo sa mu presne to, co som potrebovala - lahke a chutne zeleninovo-cestovinove jedlo :o) Recept skor pre inspiraciu, kedze je nas tu viac takych posviatocne prejedenych
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
Na zaciatok si dame namarinovat nakocky nakrajane tofu (sojovka, paprika, cier.korenie)
Na troske oleja (masla) opiect cibulku a sunku nakrajanu na kocky, tu opecieme do chrumkava. Pridame mrazenu zeleninu, trosku podlejeme,pridame bujon podla chuti a mnozstva, ochutime provensalskymi bylinkami a prikryte dusime. Ked je zelenina skoro udusena pridame namarinovane tofu a este chvilu spolu dusime. A to je asi tak vsetko. Na vrch mozeme nastruhat tvrdy syr.
POZNAMKA: keby som varila ja, namarinovane tofu by som na zaciatku opiekla, ale muzovi do varenia nekecam :-)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Iveta Š. (miminnka) ID 130186 (10.1.2010, 19:25) |
Veľmi jednoduché a určite veľmi chutné |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 19:36) |
veru tak... jednoduche veci su casto tie najlepsie |
ODPOVEDAŤ |
| Lubica L. (lubica007) ID 19881 (10.1.2010, 10:39) |
jajaj Janiku,dobrota velika,vsak?Urobim si do prace na nocnu v pondelok |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 10:47) |
veru,dobrota. presne pre nas |
ODPOVEDAŤ |
| Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.1.2010, 8:14) |
ííha ako sa Maťko činil - šikovný je veru - to tak inak - lepšie chutí, keď to uvarí niekto iný, že ? ja keď varím, 300x ochutnám a potom som už z toho ochutnávania taká najedená, že sa mi normálne ani jesť nechce, ale keď mi to pripraví niekto iný ... tak to mi chutí najviac / aj bez roboty to mám / |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2010, 9:15) |
presne ako pises. len skoda,ze nevari castejsie |
ODPOVEDAŤ |
jana j. (Janushinka) ID 30839 (9.1.2010, 16:11) |
jéj, toto môže byť fajné... len neviem či by mi doma zjedli tofu... ale možno hej |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 16:13) |
jani,tak si to tofu opec osobitne a daj si len na svoju porciu. alebo ako vies, treba ho zjest len tak, opecene a bez vsetkeho |
ODPOVEDAŤ |
| | jana j. (Janushinka) ID 30839 (9.1.2010, 16:17) |
jasné, so mnou nie je problém, ale asi to skúsim šupnúť všetkým, šak uškodiť by im to nemalo |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 16:23) |
ked das udene,urcite sa nebudu stazovat. ono sa tam ta struktura strati a ostane len udena chut |
ODPOVEDAŤ |
| andrea o. (hillary) ID 61659 (9.1.2010, 15:57) |
Akurát že idem pozrieť tvoje zapekané cestoviny a hľa už máš zase čosi inšie ale aj tak som navnadená na tie zapekané aj suroviny mám nachystané tak sa ide na vec a tieto budú inokedy |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 16:08) |
to som rada,ze si sa rozhodla vyskusat, daj vediet potom ako chutilo. |
ODPOVEDAŤ |
| Darina B. (danda3) ID 104195 (9.1.2010, 15:52) |
Šikovný manžel, že pozdravujem, a také jedlo by som si tiež dala....vďaka za inšpiráciu... |
ODPOVEDAŤ |
| | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.1.2010, 15:54) |
dakujem,odovzdam veru ze mi dobre padlo take odlahcenie (posledne 2 dni sme mali bryndzove halusky, raz u nas a raz u nasich ) a vazim si to o to viac,ze on nie je velmi cestovinovy |
ODPOVEDAŤ |