. .. .. .. .. .. .
. .

Pudingoš - RECEPT 21990

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 48300 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 600 návštěvníkov)


Pudingoš


[ recept č. 21990 zo dňa  ]


Pudingoš


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto : * 900g hl.múka * 100g pr.cukor * 1/4 ML soľ * 2 ks droždie * 1 prášok do pečiva * 5 PL olej * 400ml vlažné mlieko * sneh z 3 bielkov * ..... Čoko.náplň: * 2 čokoládové pudingy * 500ml mlieko * 4 PL kakao * 300g kr.cukor * 1 palmarín * ........... 50g masla na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

- viem, že receptov na pudingoš je tu veľa - tento si sem dávam skor pre moju lepšiu orientáciu a aby som ho nemusela vyhľadávať doma v zošite, tak može byť, že takýto sa tu presne vyskytuje .....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


- najskor si rozmiešame spolu mlieko, kakao, pudingové prášky


- a spolu s cukrom uvaríme hustý puding, hne´d po uvarení tam pacneme palmarín / može sa i nakrájať , rýchlejšie sa roztopí, ale mne sa dnes ani nožík nechcel špiniť/ a vymiešame


a najlepšie metličkami na jednoliatu čoko-hmotu, necháme vychladiť


- do misy si dáme všetky suroviny okrem snehu z bielkov................. / tu nerobím kvások, je to jeden z koláčov, kde to iba droždie rozmrvím rovno do cesta/ ...... ak by ste si neboli príliš istí droždím /jeho čerstvosťou/, tak si kvások kľudne urobte pre istotu, lebo samozrejme čertík nikdy nespí :)


- trošku prehnetiem a pridám vyšľahaný sneh a poriadne - ozaj poriadne vymiesime aby sa cesto odlepovalo od misy, je husté


tak


- na prac.doske rozdelím hneď po vymiesení na 6 dielov


- každú časť rozvaľkám a natriem 1/6 čoko-krému


- zaviniem


- po dva záviny spájam a prepletiem


- uložíme na vymazaný plech


- potriem roztopeným maslom a pošlem do rúry hneď piecť /bez podkysnutia/ , teplota 175 stupňov na asi 25 min


- po asi 15 min pečenia už sú krásne obrovitánske


a upečené, hneď po upečení natriem znova rozpusteným maslom ... niekedy trošku puknú, ako dnes, niekedy nie , na chuti a veľkosti im to neuberie, lebo sú výborné


a nakrájané - dnes poputujú s karkulkami k babičke .................... napriek množstvu receptov, toto je jeden kde nemením postup práce ani neexperimentujem a vlastne max mi vyhovuje, lebo ho hneď pečiem, lebo nemusím na nič čakať - bez čakania na kvások i bez podkysnutia .. a to ho ozaj nerobím 1x, je ako bavlnka



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< PARADAJKOVY na spôsob šípkoveho lekváru***** | Pudingoš | Kuracie prsia so syrovo-pivovou omáčkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 196 (zobrazuje sa 161-180)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ďalšie >>
Janka E. (layla) ID 9231, mimibazar.sk/layla (21.1.2010, 22:19)
.
ODPOVEDAŤ
Janka E. (layla) ID 9231, mimibazar.sk/layla (21.1.2010, 22:19)
Matka (F) dneska som robila pudingose podla tvojho recept :-) su vynikajuce (Y) (Y) (Y) s cestom sa mi trosku zle pracovalo, ale to preto, lebo este nemam skusenosti :-$ :-$ :-$ dufam, ze sa to casom zlepsi (smich) dakujem za dalsi skvely recept (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (22.1.2010, 16:37)
Jani, som mooc rada, že sa Ti vydaril a chutil |:o) |:o) |:o) - to cestíčko je také hutnejšie, áno chce to trošilinku praxe, ale keď sa Ti už toto vydarilo, už všetko ostatné pečenie zmákneš ľavou zadnou ako sa hovorí (Y) (Y) (Y) (Y) Mám radosť a prajem veľa ďalších úspechov v pečení (L) :-) :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Erika S. (Erika121160) ID 132795 (21.1.2010, 17:07)
Dievčatá, chcem Vás poprosiť, ak ste niektorá robila s van.pudingom a vydarilo sa, napíšte mi postup pri príprave. Dopredu ďakujem. (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (21.1.2010, 14:21)
Maťka, chystám sa naň ^o) cez víkend...
Konečne sa dostal tvoj pudingoš na rad ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (21.1.2010, 21:36)
jeeej tak to už som teraz plná očakávania :-$ :-$ - držím palčeky Marika, aby sa vydaril tak ako sa má - a budem čakať na správičku od Teba (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marcela T. (marcela) ID 5 (20.1.2010, 19:10)
Ahoj, robila som ho v sobotu z polovičnej dávky a potom som banovala :-p cesto som si dala spraviť do pekárne bez snehu a aj tak bolo suprové (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (20.1.2010, 21:23)
Ahoj Marcelka - to sa veľmi teším, že sa i takto vydaril koláčik /ja nemám pekárničku - tak s ňou nemám skúsenosti, ale bambuľky, ktoré by tak chceli urobiť to určite inšpiruje (Y) (Y) / Ďakujem moc (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Erika S. (Erika121160) ID 132795 (20.1.2010, 16:16)
Včera som sa aj ja ho odhodlala upiecť...ale moja dcéra , ktorá má radšej vanilkové ma prehovorila, aby som urobila 1/2 s vanilk. pudingom...to som nemala robiť... :-D...čo mi vzniklo po jeho spojení s margarínom sa ani opísať nedá... 8o| 8o| 8o| vlastne nespojení, lebo to nešlo zamiešať dokopy 8-|bolo to ako detský grc 8o| tak som uvarila len ten čokoládový puding...a to už bolo super (L) nechápem prečo to nejde s vanilkovým pudingom? ale koláčik bol potom výborný, všetkým chutil (jidlo) (Y).
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (20.1.2010, 18:11)
Erika - ja nerobievam s vanilkovým pudingom /moje baby ho v kysnutom koláčiku neľúbia/ - ale dolu v komentárikoch bambuľky spomínali, že dávajú, tak mrkni tam ako robia, ten Ti neviem poradiť :-$ :-$ Hlavne, že sa dielko nakoniec podarilo - tak ako má byť a chutilo (Y) (Y) (Y) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lenka J. (lentilka23) ID 42005 (19.1.2010, 23:02)
Ahoj Martinka ,
práve som dopiekla pudingoš manželovi na raňajky do práce a dúfam, že bude aj tak chutiť ako dobre vyzerá,... Robila som len polovičnú dávku a rozdelila som cesto na 4 časti a ešte som ich dala aj na dĺžku, aby neboli až také vysoké. To som urobila len kvôli dcérke, aby boli pri krájaní kúsky menšie.
Ďakujem za inšpiráciu,..... Lenka (clamp) (L) (Y) :-) (hello) :-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (20.1.2010, 6:55)
Leni, to mám radosť veľkú, že sa vydaril (L) (L) - dúfam teda, že i chutiť bude tak ako som ho popísala a nesklameš sa (Y) (Y) Ja tiež robievam koláčiky z polovičnej dávky - iba pudingoš je u nás výnimkou, ktorú robievam z celej ;-) ;-) - spravidla zvyknem dávať jednu nohu do mrazničky a keď máme chuť - vytiahnem (zajic) (zajic) Ďakujem i ja za krásny komentárik (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (19.1.2010, 13:06)
Pudingoš je hotový a je |:o) |:o) |:o) |:o) aj ked nabuduce si ho rozdelím na viac častí lebo tých 6 sa mi zdá málo.Ešte perlička z pečenia skoro som si zlomila palec na nohe :-o padla mi naň drevená doska tuším aj hviezdičky som videla +o(.Časť koláča je naceste svokre,časť pojde naším uvidíme čo povedia.dakujem za recept a určite som ho nerobila naposledy Zuzana (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (upravené 20.1.2010, 18:54)
veľmi ma teší Zuzanka, že sa pudingoš vydaril (Y) (Y) /som rada, že si nakoniec k tomu úrazu neprišla, lebo to by bola teda pekná pamiatka 8-| 8-| / A cestíčko si možeš rozdeliť i na viacej častí - on je takto pri 6 častiach taký pekne vysoký, keď máš radšej nižšie, tak kľudne na 8 ks (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (19.1.2010, 15:55)
Martinka, ja som sa chcela spytat, ci si niekedy robila pudingos, pri ktorom si celu davku delila iba na 4 casti. Vidim, ze mas pudingose ulozene na plechu na sirku. Ja rozmyslam, ze urobim iba dva dlhsie a dam ich na dlzku pekaca. Myslis si, ze to to slo? (Z)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (19.1.2010, 16:02)
no takto Danka - myslím, že ak máš dostatočne dlhé plechy - tak si myslím, že by to malo ísť v pohode/moje majú na dĺžku -35cm/ - ale neviem, či by to i tak stačilo, lebo oni dosť narastú v tej rúre, sú krásne vysoké a obávam sa , že sa kysnutím rozpľacnú do strán ... *-) *-) moja mamina má staručkú plynovú rúru a aj veľké plechy - také klasické a tiež ich robí na 6 ks/tj.3 záviny/ - a sú ozaj obrovské keď sa upečú ... tak by som radšej odporučila tak ako som napísala v znení receptu - 6 ks (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Daniela J. (danielitta) ID 46554 (19.1.2010, 16:06)
Dakujem za radu. Urobim to tak ako mi radis, teda zo 6tich kusov. (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (19.1.2010, 9:00)
Tak dnes sa chystám ospevovaný pudingoš robiť a velmi sa teším :-) :-) :-) :-) :-) dám vedieť ako dopadol (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (18.1.2010, 21:02)
Mu ho Matka robime v sobotu,tesime sa,isto bude neskutocne vyborny,ako nakoniec vsetky tvoje receptiky |:o) |:o) |:o) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 22:11)
Držím palčeky, aby sa Ti vydaril Nadi - potom napíš správičku prosím (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Irena S. (Omicka) ID 26276 (18.1.2010, 19:50)
Martinko,dnes jsem pekla koláček,je super děkuji. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 19:54)
Irenka - veľmi pekne ďakujem za takú krásnu správu (L) (L) (L) - tak som rada, že sa i u Vás doma vydaril - teší ma (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (18.1.2010, 18:50)
Inak ja vlastne nechapem ako sa takyto kolac moze podarit. Naco sa do toho cesta vlastne davaju kvasnice ked sa nenechaju kysnut. Kvasnice su kvasinky Saccharomices Cerevisae, najlepsie sa rozmnozuju pri vissej ale izbovej teplote, tym v ceste vznikaju bublinky a cesto sa stava jemne- nakysnute. Ak kvasinku strcim do truby, zabijem ju a ona uz ziaden plyn nevyprodukuje. Tym padom, pokial cesto nekisne pomocou kvasnic, naco tam su? :-o

Este som pudingos bez kysnutia nikdy neskusal len tak nad tym logicky uvazujem.
:^) :^) :^)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.1.2010, 19:25)
zlatinko, studuj dalej. kolac sa vydari, kvasinky nezomru, sup-ho, zahajit novy vyskum (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 19:41)
(L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 19:04)
Milý Michal :-$ - tu nie je čo nechápať - ako vidíš sám - koláčik krásne nakysne i bez predkysnutia i bez dopredu pripraveného kvásku, nemám záujem nieoho vodiť za nos a písať a fotiť niečo, čo robím úplne inak, takže ako robím, priebežne fotím - nič viac, nič menej (Y) (Y) /čo robia kvasinky v ceste, to viem, mám na to školu :-$ :-$ a to akože fakt, aj s maturitou/ ... bežne pečiem kysnuté koláče, stačí mrknúť do mojich receptov, ak je niečo potrebné urobiť iné s tým cestom, tak to tam napíšem a upozorním pre tých, ktorí to chcú tiež upiecť, alebo sa im proste recept páči. Nemyslím si, že by som bola začiatočník v pečení i varení, myslím, že mám dosť skúseností, aby som vedela, čo sa mi može a čo nemože podariť (Y) Tento recept som dala presne v znení ako ho robím, je skutočne výnimkou medzi mojimi kysnutými kreáciami a na 100% odskúšaný nielen u mňa. Tento koláč je i bez vopred urobeného kvásku i bez predkysnutia jemnučký, vykysnutý a chutný - a dlho makký, čo považujem za dosť veľkú prioritu u mňa (Y) (Y) Tak možno niekedy netreba logiku na to, asi sa dejú i zázraky, ktoré fungujú (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
martina G. (feedorka) ID 35909 (18.1.2010, 19:06)
presne som totmuto mudrlantovi latinskému chcela napísať 8-| ten vie toho o kulinárii asi fakt "veľa"......, radšej nech študuje latinu +o( (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 19:19)
Ďakujem Mati (L) ... možno pre viacero ľudí je to možno neuveriteľné, ale hold - funguje to *-) (Y) (Y) a nie je to recept z mojej hlavy , ale z časopisu, tak to niekto na 100% skúšal i predo mnou, kým to zverejnil ;-) ;-) - mne sa to zdá najjednoduchší sposob u tohoto koláčika, tak si nekomplikujem život s úvahami, vyskúšala som ho, moja mamina i sestra i kamošky ho pečú a v pohode (Y) (Y) inak ho ani nerobím - no čo už, keď sa to zdá niekomu neuveriteľné - nemusí ho robiť ako ja, nie ? (L) [A] [A]
ODPOVEDAŤ
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (18.1.2010, 19:46)
, woooow (H) aka burliva debata, za par minut xixi. Ja nekritizujem, to v ziadnom pripade, ani som nepovedal ze to nemoze byt dobre, ba dokonca som to este ani neskusal, tak to nemozem ani hodnotit a preto som nad tym rozmyslal.

Ja studujem biotechnologiu- biochemiu, nie kucharinu- tym sa len bavim. |:o)
Ked mám nejake zivne medium, naockujem tam kvasinky, strcim na par minut do sterilizatora na 20min pri teplote 120 stupnou, zabijem vsetko zive. A moja poda zostane dokonale sterilna- bez zivich kvasiniek. Takze nato aby som ich zabil ich nemusim ani piect.

Vystava otazka: myslis ze by to teda vyslo aj bez kvasnic? :^)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (upravené 19.1.2010, 6:30)
Michal - v pohode ... ja som to študovala tiež - takže, viem čo Ti vŕta v hlave,........ tiež sme všeličo očkovali do agaru, skúmali v mikroskope, sterilizovali, vážili v analytických váhach a experimentovali v Petriho miskách, pestovali koky a pod .... Myslíš, že to viac ako 1kg cesta tak krásne nakysne iba z jedného prášku do pečiva ?? :^) :^)
ODPOVEDAŤ
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (18.1.2010, 19:59)
ahaaa, tam ide vlastne aj prasok do peciva, xi to je podvod, toho som si ani nevsimol. (smich)
No dobre takze tento vykend uz viem co budem piect. A teraz uz ficim domov z roboty nech tu neworkoholicim. xixi

Tak prijemnu diskusiu (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 20:02)
žiaden podvod - keď mrkneš iné pudingoše - toť ingrediencie - tie isté (Y) (Y) Kypriaci prášok sa bežne pridáva do kysnutého cesta (Y) (Y) Položila som otázku - myslíš, že to 1 kg cesta nakysne z 1 prášku do pečiva ? - uvažuj ... :-$ :-$ Michal, ja nemám nad čím rozmýšľať, vyskúšaj, uvidíš (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
martina G. (feedorka) ID 35909 (18.1.2010, 19:30)
a dobre rozumiem, že aj ty máš hotelku?
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 19:41)
nie nie Mati, mám potravinársku priemyslovku - mala som byť povodne laborantka /bola to vtedy jediná škola na Slovensku s týmto zameraním, čo sme tam všeličo študovali ;-) ;-) / a ja mám vyštudovaný odbor konkrétne ehmmm kvasná technológia - takže kvasinky - čo robia, ako s nimi a pod - mám v malíčku :-$ :-$ / ... ale popri skúmaniu kvasiniek sme prešli asi celou potravinárskou výrobou - i prakticky, takže tak ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
martina G. (feedorka) ID 35909 (18.1.2010, 19:50)
tak to trafil na tú pravúúúúú :-D :-D :-D :-D :-D :-D (clamp) (clamp) (clamp), tak len ďalej predvádzaj svoje úžasné umenie nielen s kvasinkami (Y) (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 19:56)
Ďakujem ;-) ;-) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
martina G. (feedorka) ID 35909 (18.1.2010, 19:27)
maťka, keby trošku vareniu rozumel, tak by k tomu nepotreboval žiadnu vedu - toto v tých jeho latinských slovníkoch neučia - celkom som sa na tom "umelcovi" pobavila, aspoň priznal, že o tom len filozofuje, ale to si mohol vybrať inú stránku - nuž - holt...
:-D (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.1.2010, 19:43)
no , stáva sa - čo už, učíme sa celý život - tak možno, keď vyskúša, snáď i jemu sa vydarí tento zázrak (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea J. (andrea000) ID 65701, mimibazar.sk/andrea000 (17.1.2010, 20:40)
Matka dnes som piekla kolacik bol super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Urcite budem robit castejsie. Dakujem za recept. :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (17.1.2010, 20:48)
som rada Andrejka, teší ma, že sa vydaril a chutil (radost) (radost) (Y) (Y) u nás tiež patrí k veľmi obľúbeným (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
martina G. (feedorka) ID 35909 (14.1.2010, 21:35)
ty si maťka totálne šikovaná osoba (D), ale to tu už trapne xtý krát opakujem, ale mňa fakt nič iné nenapadá *-) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.1.2010, 22:15)
Martinka - veľmi pekne ďakujem na komentárik ja si to veľmi cením (L) (L) a som naozaj rada, keď sa moje receptíky páčia, to zahreje pri srdiečku (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
martina G. (feedorka) ID 35909 (15.1.2010, 17:12)
to nie, že sa mi páčia -ale mňa fascinuje tvoja kreativita a šikovnosť, ja tiež hodne pečiem a varím, ale skôr tak klasicky a u teba je to také nejaké iné - ani neviem, ako to poriadne nazvať, proste máš fantáziu, ktorá mne žiaľ chýba :(, a šikovné ruky k tomu... nerobíš toto náhodou aj profesionálne? lebo ak nie, tak kulinária ťa musí neskutočne baviť... len nech ti to ostane (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (16.1.2010, 11:26)
Ešte raz Ti ďakujem Mati , aj ja varím i pečiem klasické jedlá - tak asi ako každý. (L) Je pravda, že sa rada motám v kuchyni keď mám čas a občas sa jedlami rada pohrám . Zasa na druhej strane si myslím, že je tu oveľa viacej kreatívnych osobok ako ja, ktoré to dokážu aj krásne naaranžovať /čo ja vobec nestíham, lebo koľkokrát im to jedlo musím vziať takmer z pred úst, aby som to aspoń odfotila ;-) ;-) / , takže o špeciálnej úprave na tanieri nemože byť ani reči (H) (H) - veď to určite poznáš, vieš ako to je s hladošmi :-$ :-$ A moja práca ? - som celý deň zatvorená v kancelárii a moje varenie považujem občas za oddychovku - kde nemusím rozmýšľať čo a ako :-$ :-$ paaaa a ďakujem ešte raz a vobec nepochybujem o Tvojej šikovnosti tiež (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Jana D. (deszki) ID 13988 (14.1.2010, 14:41)
Ahojte, musím sa pridať - práve sa mi pečie....a už sa teším. Ja som urobila makovú plnku...tak som zvedavá. Už teraz to vyzerá vynikajúco. (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.1.2010, 16:24)
Ahoj Janka - iiiha - tak to musí byť zaujímavé s makom / to by si moj manžel prišiel na svoje - on je taký makožrút ;-) ;-)/ - ja s dcérami sme čokoládové, tak vždy klasika :-$ :-$ - dúfam, že sa vydaril a chutí (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana D. (deszki) ID 13988 (14.1.2010, 16:42)
Maťka - je výborný (Y), ďakujem za super recept. Už ho mám zapísaný v mojej knižke. :-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.1.2010, 19:43)
Som moooc rada Jani (L) (L) - to poteší najviac (F) (F) (F) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Magdalena M. (slniecko201) ID 25299, mimibazar.sk/slniecko201 (14.1.2010, 7:38)
Tak včera som ho vyskúšala v kombinácii vanilkovo-čokoládový a je fáááááááááááák vynikajúci. jeden skončil u nás v bruchu, jeden u mojich rodičov a jeden zostal na dnes... ale či ešte bude, kým prídem domov, to neviem zaručiť....

takže paráda (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.1.2010, 16:23)
Som veľmi rada, že sa Ti vydaril Magdalénka (radost) (radost) - to poteší najviac (Y) (Y) (Y) (Y) - ak máte radi i vanilkový tak som rada, že si bola veľmi spokojná |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Barbora A. (anjelik828) ID 77173 (14.1.2010, 13:33)
Magdi keď si robila tú vanilkovú plnku čo si tam dala miesto kakaa? len si nahradila čoko puding za vanilkový?nebola potom tá vanilk. plnka redšia?
ODPOVEDAŤ
Magdalena M. (slniecko201) ID 25299, mimibazar.sk/slniecko201 (14.1.2010, 13:51)
dala som menej mlieka na puding a tým pádom bol ten puding hustejší....
ODPOVEDAŤ
Petra M. (tuzinka) ID 111955 (13.1.2010, 13:07)
Prave ho peciem, tak uvidime - zatial vyzera prekrasne :) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (13.1.2010, 20:25)
Som zvedavá Peťka :-$ :-$ :-$ - ako dopadol pudingoš?? vydaril sa ? :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Petra M. (tuzinka) ID 111955 (13.1.2010, 21:10)
dopadol vynikajuco...odniesla som aj mojej mame a dvom sestram...a pred manzelom som ho musela schovat, aby zostal aj do rana....nabuduce tusim urobim z plnej davky a nielen z polovicnej :) fakt super recept...dakujem (Y) (L) (clamp) konecne mam co striedat s pecenymi buchtami a zavinom - lebo taketo kolace mame najradsej :)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (13.1.2010, 21:19)
to som ozaj potešená Peti (L) (L) (L) - moje malé milujú tento koláčik, vlastne celá rodinka ho veľmi možeme (Y) (Y) - robievam aj závin, ale toto je taká milá zmena a pre deti ako stvorená s tým pudingom :-p Naša Lucka, ktorá je vyslovene tortičkový jedák /v sladkom/ tak skáče od radosti, keď ho robím :^) :^) - som rada, že i u Vás sa stretol s úspechom |:o) |:o) (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
kristina s. (nicola169) ID 77767 (13.1.2010, 11:45)
mňam toto je super kolačik len tak sa za nim zaprašilo mnam mnam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (13.1.2010, 20:24)
To ma veľmi teší Kristínka (L) (L) - u nás tiež iba sa zapráši :-p |:o) |:o) |:o) (hello)
ODPOVEDAŤ
MARIA L. (majecka) ID 765, mimibazar.sk/majecka (10.1.2010, 22:55)
Matka dnes som robila pudigose (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)su vyborne (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (11.1.2010, 15:16)
Veľmi ma teší Majka, že sa pudingoš vydaril |:o) |:o) |:o) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Barbora A. (anjelik828) ID 77173 (10.1.2010, 22:39)
Mati, dávala si koláčik do vyhriatej rúry alebo netreba? (candle)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (11.1.2010, 15:16)
Ahoj Barborka - koláčik dávam hneď /bez podkysnutia/ do vyhriatej rúry na 175 stupňov / to znamená, že rúru si dávam vždy dopredu predhriať/ , tak znel i povodný recept, ktorý nie je z mojej hlavy a tak to aj ja už roky praktizujem - zatiaľ bez problémov, vždy sa krásne upiekol (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Barbora A. (anjelik828) ID 77173 (14.1.2010, 13:30)
ďakujem za radu, vydaril sa fakt na 1* a na druhý deň mi zostali len omrvinky keď som sa vrátila z práce... :-@ (Y
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.1.2010, 16:26)
;-) ;-) to poznáme - u nás to tiež tak býva - :-p - len sa zapráši po ňom (L) |:o) |:o) (F)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 196 (zobrazuje sa 161-180)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu