
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DOMÁCE PEKÁRNE |
Angelika G. (Bubo :)) ID 130924 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Bazalkový chlebík[ recept č. 21951 zo dňa 5.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 PL oleja, 330ml. vody izbovej teploty (alebo 100ml. mlieka a 230ml. vody), 1PL cukru, 1 kávovej lyžičky soli, 605gr. hladkej múky T650, 1 1/2kl. sušeného droždia, 1 PL sušenej bazalky, 1 strúčik cesnaku alebo 1/2kl. granulovaného cesnaku a DP. POSTUP PRÍPRAVY Do nádoby pridáme najprv tekuté prísady, potom múku, droždie a nakoniec bazalku s cesnakom. Pekárničku nastavíme na základný program, stupeň vypečenia stredný a za 3:18 máme voňavučký 1000gr. chlebík hotový. Je mäkučký i na druhý deň no pri štyroch dobrých jedákoch z neho veľa nezostane. |