. .. .. .. .. .. .
. .

Bazalkový chlebík - RECEPT 21951

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 130924 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Bazalkový chlebík


[ recept č. 21951 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2 PL oleja, 330ml. vody izbovej teploty (alebo 100ml. mlieka a 230ml. vody), 1PL cukru, 1 kávovej lyžičky soli, 605gr. hladkej múky T650, 1 1/2kl. sušeného droždia, 1 PL sušenej bazalky, 1 strúčik cesnaku alebo 1/2kl. granulovaného cesnaku a DP.

POSTUP PRÍPRAVY

Do nádoby pridáme najprv tekuté prísady, potom múku, droždie a nakoniec bazalku s cesnakom.
Pekárničku nastavíme na základný program, stupeň vypečenia stredný a za 3:18 máme voňavučký 1000gr. chlebík hotový. Je mäkučký i na druhý deň no pri štyroch dobrých jedákoch z neho veľa nezostane.
<< Pšenično ražno celozrný chlebík | Bazalkový chlebík | Ovečka pre Adamka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu