. .. .. .. .. .. .
. .

Chlieb (nielen) pre začiatočníkov - RECEPT 21897

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

DOMÁCE PEKÁRNE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 62 návštěvníkov)


Chlieb (nielen) pre začiatočníkov


[ recept č. 21897 zo dňa  ]


Chlieb (nielen)  pre začiatočníkov


POTREBNÉ PRÍSADY

3,5 šalky (2,5 decovej )hl.muky,1 1/2 šalky teplej vody,1 1/2 čl soli,3/4 čl droždia (inst.) alebo 1/2 kocky čerstveho,1 čl rasce

POSTUP PRÍPRAVY

Postup je veeelmi jednoduchy,takze kto začina piect chlebiky, tak pre neho idealny..Stručne by som napisala postup ako zmiesit,vykysnut a upiect..

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Zo všetkych surovin vymiesime cesto .Je redšie ale tak to ma byt,ak by sa vam zdalo ze moc "tečie" tak pridajte trochu muky.Dame do misy a nechame 2 hodiny kysnut. Alebo na cely proces zneužijeme pekarničku.
Pomučime si podložku a cesto lyžicou vyškrabeme,moc ho nemieste ,lebo z neho zmiznu bublinky,ktore tam chceme.Len ho jemne prevratte a vytvarujte bochnik.Vrch jemne poprašime hl.mukou.
Pečieme vo vyhriatej rure na 220 st asi 25-30 min. do chrumkava.
čakala som len obyčajny chlieb,ale všetkym doma takyto chutil najviac..


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Vyčisteny cesnak zvnutra | Chlieb (nielen) pre začiatočníkov | čokoladove muffinky s kyslou smotanou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 36 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Ivanka B. (ivanka85) ID 102581 (16.3.2016, 12:40)
Dobry den, cesto mam zamiesene, len sa chcem opytat, cas pecenia je dostatocny, staci polhodinka na prepecenie?dakujem, este som chlebik nepiekla, preto som trochu nervozna
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (18.3.2016, 9:31)
Ivanka asi odpovedam neskoro..v mojej rure to stacilo..po tej polhodinke treba po chlebiku poklepat a ak je zvuk duty ,tak chlebik je prepeceny..
ODPOVEDAŤ
Scarlett H. (Tika.) ID 32913, mimibazar.sk/1411tika (25.2.2015, 8:46)
:-)výborný (dance)´dakujem za receptík (hello) (C)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (Jojínek) ID 271547 (20.1.2015, 20:34)
Chlebík je fakt výborný. Príprava rýchla, suroviny, ktoré mám vždy v zásobe a chuťovo nie je čo vytknúť. [A] Obmieňam múku, pridávam rôzne semienka a stále iný chlebík. (tudledudle)
ODPOVEDAŤ
Erika L. (NKA) ID 108477 (29.12.2014, 15:54)
Clebík je upečený,okoštovaný,výborný!!!!Recept odpísaný a uložený v zošite,budem ho robiť častejšie,nie je náročný na prípravu,akurát pre mňa. ,-) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Hanka J. (hanik77) ID 295298 (26.12.2014, 21:01)
(Y) (Y) (Y) pečiem stále vaš chlebík chuti celej rodinke stále obmienam muku a vždy je výborny (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (27.12.2014, 13:31)
Dakujem,som rada že chutííí (Y) (Y) (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Hanka J. (hanik77) ID 295298 (8.3.2014, 11:28)
vyzera krasne a jednoducho tak ja ho dnes idem skusit dufam že sa mi vydari (Y)
ODPOVEDAŤ
Veronika J. (verjez85) ID 219782 (10.4.2013, 22:03)
Chlebik vyzera fantasticky ! len nechapem, kolko je 1 1/2 salky teplej vody? jedna polovicna salka? alebo jeden a pol salky? dakujem moc, zajtra chcem vyskusat :-$
ODPOVEDAŤ
Petra J. (Petraja) ID 274339 (10.4.2013, 22:38)
to je jedna šálka + ešte polovica takej istej šálky
ODPOVEDAŤ
Božena F. (vec) ID 103755 (6.7.2011, 9:19)
výborný včera som ho piekla , nevedela som či ho mám niečím potireť, tak som to urobila bez potretia a dobre , dakujem za recept
Božena
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (7.7.2011, 9:24)
Božka ,som rada že sa ti podaril (Y) (Y) ja nepotieram ničím (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia J. (šmoula) ID 157730 (30.6.2011, 1:28)
taaask akurat si liham bo je uz chlebik upeceny (Y).... no veru len teraz bo som zabudla kupit chlieb chi nesika aleee zato som robila podla tvojho receptu a je mega bomba spica nepridala som nic neroztekal sa :-) proste skvele .... oooj dakujem za receptik inak by sli braskovia s prazdnymi zaludkami do roboty :-P :-D len mi troska praskol ale to je mojou chybou zle vytvarovane :-/ a samozrejme som neodolala ochutnat a este teraz mam tu chut v ustach :-D ooooo proste fenomenalne som sa zamilovala chi
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (30.6.2011, 9:23)
óóóó Lucka dakujem za také ódy (L) (L) (L) ešte že ta tvoji braškovia majú ,inak by pomreli od hladu ,čo? ..inak ,mne sa tiež praská a ten kusok ja mam najradšej ,lebo je chrumkavý ,nie je to vada (Y) (Y) (Y) pááá
ODPOVEDAŤ
MILADA R. (miladka7) ID 22901, mimibazar.sk/miladka7 (20.5.2011, 21:13)
|:o) |:o) |:o)dnes som ho upiekla a teda 8o| 8o| 8o|konečne chlieb ktorý neskončil v smetiach ,-) ,-)je výborný (Y)určite ho budem robiť často a hlavne je taký jednoduchý že tam neni čo pokaziť ,-) ,-) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Martina V. (BiancaPa) ID 107766 (1.4.2011, 14:48)
Chlebik som robila podla receptu, bol dobry :-) :-) :-) :-) :-) len mi prosim poradte, preco ked ho dam na plech tak sa akoby roztecie do bokov :-@ :-@ :-@ a to nielen v tomto receptiku, ale aj pri inom kysnutom ceste. (child12) (child12)poradte mi v com moze byt chyba.
ODPOVEDAŤ
Miroslava A. (pupatko) ID 13790 (13.4.2011, 17:50)
Tiez sa mi par krat stalo, ze chlebik sa mi roztiekol, [podla mna je to hustotou cesta, lebo raz som mala dost tuhe cesto a to sa mi neroztieklo], ale pomohla som si tak, ze uz nepeciem na plechu, ale vzdy v nejakej nadobe, napr, janska misa, alebo forma na biskupsky chlebicek v tvare tehly. Tak vela uspechov a skus dat chlebiku nejake mantinely, nech nema kam utekat.
ODPOVEDAŤ
Alena K. (EMALA) ID 11458 (6.3.2011, 14:05)
Tiež som vyskúšala...fakt jednoducha príprava...a...skvelý výsledok...chlebík nám moc chutil !!! |:o) |:o) |:o) Pa-pa Alena
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (6.3.2011, 19:28)
Alenka som rada (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (3.2.2011, 20:33)
(Y) (Y) (Y)Opäť výborný receptík (clamp) (clamp) (clamp)Ďakujéééém (L) (L) (L) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=775641
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (4.2.2011, 13:57)
aj ja dakujem, že skúšaš ,-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina S. (rage1) ID 13877, mimibazar.sk/rage1 (22.1.2011, 16:14)
dnes som ho upiekla i ja (Y) (Y)
vyzerá krásne, len ešte musíme počkať, kým sa vychladne, že aký bude chuťovo, ale nádherne rozvoniava po celom byte takže bude určite parádny
ďakujem za super receptík :-) |:o) (F)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (23.1.2011, 17:07)
Matka tak aký bol chutovo ? dufam že dobrý (L)
ODPOVEDAŤ
Žofia K. (fialienka) ID 54662 (14.1.2011, 18:10)
U nás sa práve tento chlebík práve pečie ,-) Lepší a hlavne jednoduchší receptík som ešte nemala. Chlebík je výborný, (child5) (child6) aj (cigo) chutí najviac
ODPOVEDAŤ
Lili L. (lilinkaS) ID 44649 (14.1.2011, 10:04)
Lepsi chlebik ako tento zatial nepoznam (clamp), dokonca moj žrútko (cinky) uz kupeny chlebik nechce ani vidiet. ,-) Takze zajtra peciem rovno dva (Y) velmi pekne dakujem za recept, nema chybu (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (14.1.2011, 17:19)
dakujem Lili (Y) tešíííím sa (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana R. (ivucha) ID 137905 (12.10.2010, 16:32)
Treba si predtym pripravit kvasok ?
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (12.10.2010, 19:45)
Ivanka ,nie netreba,je to velmi jednoduché,len všetko zmiešat (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (22.7.2010, 16:06)
Martuška tento chlebík vyzerá tak lákavo, že ho idem práve teraz hned vyskúšať...už vyše mesiaca sa stále na neho spatne dívam a neviem sa k tomu dostať....tak verím, že mi vinde lebo chlebík som ešte nikdy nepiekla a nemám ani pekárničku...tak drž pršteky :o))
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (22.7.2010, 16:31)
anka budem držat ^o) určite sa ti vydarí (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (23.7.2010, 0:12)
chlebíček je fantastický (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) dakujeme za senzačný receptík..polovička si ho iba vychvaľovala...proste skvelýýýý http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=719901 a ešte raz v reze http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=719902
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (23.7.2010, 7:08)
Anka mam velku radost spolu s tebou, že sa ti vydaril,vidíš ide to aj bez pekarničky (Y) (Y) (Y) maš ho krasny a plny bubliniek (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika F. (Beautiful woman) ID 93482 (12.6.2010, 14:30)
Chlebík je jednoduchý, rýchly a chutný (Y) super recept (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (24.3.2010, 20:33)
MArtuška, je vynikajúci!!!Sú v ňom také bublinky, že také som ešte v chlebe nikdy nemala!!!Len som ho z pekárničky preklopila do veľkej okrúhlej misy z jenského skla a poprášila povrch núkou, no fantázia!!!!!Síce nie je až taký vysoký ako tvoj, ale je taký mäkký, že sa sotva dá krájať. Polovicu múky som nahradila tmavou chlebovou, pridala slnečnicové semienka, aj ľanové, toľko zmien som si dovolila. Ďakujem za recept, najviac sa mi páči, že nepotrebujem k nemu ani váhu. (L) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.3.2010, 9:04)
Hanka,to sa teším ze sa ti vydaril (Y) dobre že si si ho upravila podla seba ,ved recepty su o tom .. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 36 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu