. .. .. .. .. .. .
. .

recept na zavarane feferony - RECEPT 2181

Zuzana M. (anaxamon) ID 18400
.
Oblasť: Pezinok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.7.2007
Naposledy: 9.1.2024 18:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0

ZAVÁRANINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


recept na zavarane feferony


[ recept č. 2181 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

prosim prosim napiste mi niekto ako zavarate fereronky...ci len tradicne ako uhorky alebo nejakym inym fajnym sposobom, ujo google ma sklamal

POSTUP PRÍPRAVY

.
<< Sosovicova polievka na sladko | recept na zavarane feferony | Syrove pagace >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Petra D. (artep21) ID 65, mimibazar.sk/artep21 (10.8.2011, 11:29)
ja som vcera zavarala baranie rohy, nalev som davala sladkokysly ako na uhorky, akurat som este pomedzi to pridala na kusy nakrajany patizon
ODPOVEDAŤ
Eva G. (generál) ID 25597 (4.9.2009, 13:19)
Ja spravím nálev-uvarím...1sáčok nakladača, 2 zaváracie poháre vody, 3dc cukru a 4dc octu.-tak robím aj uhorky- a vychladnutým zalejem feferónky v pohároch....najlepšie od horčice...a vysterilizujem, 80stupňov-20minút.
ODPOVEDAŤ
Veronika Č. (roni87) ID 172774 (10.8.2011, 10:57)
Zdravím, ja zaváram tak že zalejem feferóny v pohári vychladeným dekom uvareným podla návodu na obale...nesterlizujem! Je to osvedčený recept, ale pozor aby na obale deka nebolo napísané STERIL...to druhé deko netreba sterilizovať :D
ODPOVEDAŤ
Veronika T. (eseta) ID 106408 (18.8.2009, 15:50)
moja maminka robí s takým nálevom ako na uhorky a sú fakt super :-)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.9.2007, 8:12)
Ja feferóny, baranie rohy, almy zaváram sladkokyslým nálevom (ako na uhorky). Do každého pohára dávam list a aj plátok celeru, plátky cibule, dve kolieska mrkvy a dávam aj cesnak a pridávam malú lyžičku oleja. Zvyčajne sa s tým "vyhrám" a do pohárov ozdobným spôsobom dávam baranie rohy, feferóny a aj karfiol, ktorý predtým trocha povarím). Vyzerá to pekne a ešte lepšie to chutí.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu