. .. .. .. .. .. .
. .

recept na zavarane feferony - RECEPT 2181

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 18400 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


recept na zavarane feferony


[ recept č. 2181 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

prosim prosim napiste mi niekto ako zavarate fereronky...ci len tradicne ako uhorky alebo nejakym inym fajnym sposobom, ujo google ma sklamal

POSTUP PRÍPRAVY

.
<< (Tvarohový ) nekysnutý svadobný múčnik | recept na zavarane feferony | RÝCHLE UTOPENCE >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Petra D. (artep21) ID 65, mimibazar.sk/artep21 (10.8.2011, 11:29)
ja som vcera zavarala baranie rohy, nalev som davala sladkokysly ako na uhorky, akurat som este pomedzi to pridala na kusy nakrajany patizon
ODPOVEDAŤ
Eva G. (generál) ID 25597 (4.9.2009, 13:19)
Ja spravím nálev-uvarím...1sáčok nakladača, 2 zaváracie poháre vody, 3dc cukru a 4dc octu.-tak robím aj uhorky- a vychladnutým zalejem feferónky v pohároch....najlepšie od horčice...a vysterilizujem, 80stupňov-20minút.
ODPOVEDAŤ
Veronika Č. (roni87) ID 172774 (10.8.2011, 10:57)
Zdravím, ja zaváram tak že zalejem feferóny v pohári vychladeným dekom uvareným podla návodu na obale...nesterlizujem! Je to osvedčený recept, ale pozor aby na obale deka nebolo napísané STERIL...to druhé deko netreba sterilizovať :D
ODPOVEDAŤ
Veronika T. (eseta) ID 106408 (18.8.2009, 15:50)
moja maminka robí s takým nálevom ako na uhorky a sú fakt super :-)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.9.2007, 8:12)
Ja feferóny, baranie rohy, almy zaváram sladkokyslým nálevom (ako na uhorky). Do každého pohára dávam list a aj plátok celeru, plátky cibule, dve kolieska mrkvy a dávam aj cesnak a pridávam malú lyžičku oleja. Zvyčajne sa s tým "vyhrám" a do pohárov ozdobným spôsobom dávam baranie rohy, feferóny a aj karfiol, ktorý predtým trocha povarím). Vyzerá to pekne a ešte lepšie to chutí.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu