
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Poľský zemiakový chlebík[ recept č. 21606 zo dňa 23.12.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 šalky(2,5 decovej) tepleho mlieka alebo vody zo zemiakov,1/2 šalky zemiakov (uvarenych a popučenych),1 čl cukru,2 PL oleja,3 šalky hl.muky (alebo miešanej),1 vajce,1/3 drozdia,4 PL teplej vody z varenych zemiakov,1 1/2 čl soli,rasca POSTUP PRÍPRAVY V miske si rozmrvime droždie ,pridame 4 PL vody a cukor.Nechame vzist kvasok.Letne mlieko alebo vodu zmiešame so zemiakmi ,vajičkom a olejom.Vymiešame a pridame muku,rascu aj kvasok.Cesto musi byt hladke , makke, a nelepive,tak ak treba pridajte viac muky alebo vody.Dobre vymiesime a nechame 1 hod.kysnut.Pred pečením lahko poprašime povrch mukou.Pečieme vo vyhriatej rure na 200 st asi 25-30 min.Robila som aj takto ,ze som presne dodrziavala postup ale uz som robila aj tak ze som všetko nahadzala do pekarničky ako obvykle a vysledok bol rovnako dobrý.Tak je to na vas .. |
![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (27.12.2009, 20:15) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (27.12.2009, 20:33) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |