
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Miroslava H. (mirečka) ID 110954 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Úžasná rajčinovo fazuľová polievka[ recept č. 21060 zo dňa 9.12.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 malé červené papriky, 4 plátky prerastenej slaniny nakrájané na malé kúsky, 1 stredná cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 malé lyžičky drveného kmínu, 425 g konzervovaných rajčín, 1/2 hrnčeka pretlaku, 1liter zeleninového vývaru, 420 g konzervovanej fazule umytej a osušenej, čerstvá bazalka alebo petržlenová vňaťka na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Papriky rozkrojte na 4 časti, vyčistite ich vnútro. Uložte papriky na plech tak, aby ich šupa bola na vrchu, pečte ich na najnižšom stupni, kým nezčernie šupka. Šupku dajte dole a odhoďte. Takto ste urobili paprikový pretlak, ktorý dodá polievke charakteristickú, výnimočnú chuť. Zohrejte veľkú panvicu, pridajte slaninu, cibuľu a pretlačený cesnak. Miešajte až kým cibuľa nezmäkne. Pridajte kmín, varte 1 minútu, pridajte pretlak z paprík, rajčiny z konzervy, rajčinový pretlak a zeleninový vývar. Varte neprikryté asi 30 minút, alebo kým to mierne nezhustne. Primiešajte fazuľu z konzervy, varte 2 minúty. Podávajte ozdobené bazalkou alebo vňaťkou s chlebom alebo hriankami. |