. .. .. .. .. .. .
. .

ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky - RECEPT 20560

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 59728 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky


[ recept č. 20560 zo dňa  ]


ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky


POTREBNÉ PRÍSADY

starsie rozky (ja som dala 2 rozky a 2-3 krajce sendvica), mlieko, sol, polohruba muka (cca. 400-500g)

POSTUP PRÍPRAVY

postupovala som podla Luckinho receptiku, ktrj. velmi krasne dakujem za dalsiu inspiraciu...uz ani neviem kolkatu :-))))
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432

Dovolujem si pridat aj moj obrazkovy postup:


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

starsie rozky pokrajame na kolieska, zalejeme mliekom (to som dala odhadom, tolko aby boli nasiaknute, ale aby neplavali v mlieku)-nechame 10-15 minut odpocivat
postupne pridavame muku, tolko aby sa nam cesto nelepilo a aby sa nam dalo krasne na pomucenej doske vyvalkat
cesto vyvalkame a vykrajujeme pirohy, pirozky, perky, prelozene obdlzniky, alebo jednoducho urobime len sulance - co kto ma rad
- tu su vykrojene a naplnene pirohy, ja som plnila lekvarom slivkovym Da sa urobit aj plnka naslano, napr. uvarit zemiaky v supke, pretlacit, zmiesat s oprazenou slaninkou, uvarene pirohy poliat bryndzovo-smotanovou zalievkou - toto som este neskusala, ale urcite to v blizkej buducnosti napravim :-)
pirohy uvarime v slanej vode, kym nevyplavaju na povrch, ja som ich este preliala studenou vodou, aby sa mi nezlepili - z mojej davky vyslo cca. 20 velkych pirohov a z odrezkov sulance, tie som neratala...ale dnes na veceru to boli 2x dospelacke a 2x detske porcie + ostalo este min. na 2 porcie na zajtra...takze z 2 rozkov vyjde toho naozaj pozehnane :-)
posypane makom, pr.cukrom, poliate masielkom Odporucam, budete sa zarucene oblizovat !!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< KOŠÍČEK | ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky | moja smotanovo-piskotova ovocna torta >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana M. (Tamik) ID 14258, mimibazar.sk/tamik (29.3.2010, 11:10)
Fantastickeeeeeeeeeee (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (29.3.2010, 19:35)
Zuzka, vsak je to parada, aj ja som bola nadsena, ked som objavila receptik u Lucky Gupky :-) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (27.11.2009, 20:50)
Aj ja sa na nich uz dlho chystam, najprv sa mi nezdalo mozne z rozkov urobit cesto ;-) ;-)ale Gabi tvoje su nadherne, tusim ich cez tyzden urobim......
a bryndzove s oprazenou cibulkou (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 21:00)
Ahoj Zuzka,
len smelo do toho (Y) a daj nam vediet, ako sa vydarili a ako chutilo a potesim sa aj (P) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.11.2009, 20:32)
(Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.11.2009, 20:30)
tento receptus ma uz lhsie laka.Na ako hrubo treba cesto vyvalat?Asi na hrubsie nez klasicke cesto na pirohy,ze? *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:43)
Lubka,
ja som klasicke pirohy nerobila uz davno, ale asi mas pravdu, asi hrubsie...lebo mne sa dnes stalo pri valkani, ze ked som moc natenko, tak sa mi cesto trhalo...
A urcite ho vyskusaj, naozaj sa oplati !!! (zajic) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:02)
:-p uz som lucke pisala,ze pre mna je toto recept storocia. uchytil sa u mna aj u mojej mamky.akurat dnes sme mali sulance s makom ;-) ked budem mat viac casu,urobim si zase zasoby do mrazaku (Y)
a gabika,nadherne si to nafotila...ta hlavna fotka je uzasna, hned by som si zopar pirozkov uchytila ;-) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:24)
No vidis a to ma ani nenapadlo, ze dat do mrazaku :-$ To je super napad, nabuduce ked sa mi nazbiera viac rozkov, urcite to aj ja tak urobim (Y)
A dakujem za pochvalu (P), nie je sica taka origos ako od Lucky, ale chutilo, to je hlavne (clamp) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:26)
ja si tak obcas dam brigadu a cely den "lipkam" a potom mrazim. len nezabudni predmrazit rozlozene jednu od druhej,lebo ked sa to zlepi, tazko sa potom vari. a vacsinou robim pirohy,slane aj sladke a z odrezkov a zvyskov,alebo ked sa mi dojde plnka, urobim sulance. velmi vdacne jedlo (Y)
a ta fotka je nadherna,mozno aj krajsia (alebo min.taka krasna) ako luckina,ale :-# nie ze jej povies ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:39)
;-)
A pred zmrazenim ich trosku nepredvaris?
Je to naozaj vdacne jedlo, to je sväta pravda (Y)!!!
A foto jasne :-# (pst)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 21:43)
nie, len si ich rozlozim na nejaku rovnu podlozku,pekne vedla seba a na hodinku-dve ich dam zamrazit a ked su zmrznute (nemusia byt uplne na kost,ale tak skoro) zabalim ich do sackov a je to. nezlepia sa a odoberas,kolko treba, aj ked ja si vacsinou mrazim porcie. (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.11.2009, 20:29)
:-Dja som vás počula (smich)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:43)
:-o to nie ja (Z)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:41)
ech, tak teraz sme v tom az po usi :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (27.11.2009, 19:52)
tiež sa na ne chystam vyzeraju super (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:21)
dakujem :-) Urcite vyskusaj, su vyborne, take akurat ani nie tvrde, ani mäkke a maju vybornu chut (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu