
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky[ recept č. 20560 zo dňa 27.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY starsie rozky (ja som dala 2 rozky a 2-3 krajce sendvica), mlieko, sol, polohruba muka (cca. 400-500g) POSTUP PRÍPRAVY postupovala som podla Luckinho receptiku, ktrj. velmi krasne dakujem za dalsiu inspiraciu...uz ani neviem kolkatu :-)))) http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432 Dovolujem si pridat aj moj obrazkovy postup: OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() starsie rozky pokrajame na kolieska, zalejeme mliekom (to som dala odhadom, tolko aby boli nasiaknute, ale aby neplavali v mlieku)-nechame 10-15 minut odpocivat ![]() postupne pridavame muku, tolko aby sa nam cesto nelepilo a aby sa nam dalo krasne na pomucenej doske vyvalkat ![]() cesto vyvalkame a vykrajujeme pirohy, pirozky, perky, prelozene obdlzniky, alebo jednoducho urobime len sulance - co kto ma rad ![]() - tu su vykrojene a naplnene pirohy, ja som plnila lekvarom slivkovym Da sa urobit aj plnka naslano, napr. uvarit zemiaky v supke, pretlacit, zmiesat s oprazenou slaninkou, uvarene pirohy poliat bryndzovo-smotanovou zalievkou - toto som este neskusala, ale urcite to v blizkej buducnosti napravim :-) ![]() pirohy uvarime v slanej vode, kym nevyplavaju na povrch, ja som ich este preliala studenou vodou, aby sa mi nezlepili - z mojej davky vyslo cca. 20 velkych pirohov a z odrezkov sulance, tie som neratala...ale dnes na veceru to boli 2x dospelacke a 2x detske porcie + ostalo este min. na 2 porcie na zajtra...takze z 2 rozkov vyjde toho naozaj pozehnane :-) ![]() posypane makom, pr.cukrom, poliate masielkom Odporucam, budete sa zarucene oblizovat !!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Zuzana M. (Tamik) ID 14258, mimibazar.sk/tamik (29.3.2010, 11:10) |
Fantastickeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (29.3.2010, 19:35) |
Zuzka, vsak je to parada, aj ja som bola nadsena, ked som objavila receptik u Lucky Gupky ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana D. (avanka) ID 14337 (27.11.2009, 20:50) |
Aj ja sa na nich uz dlho chystam, najprv sa mi nezdalo mozne z rozkov urobit cesto ![]() ![]() a bryndzove s oprazenou cibulkou ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 21:00) |
Ahoj Zuzka, len smelo do toho ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.11.2009, 20:32) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.11.2009, 20:30) |
tento receptus ma uz lhsie laka.Na ako hrubo treba cesto vyvalat?Asi na hrubsie nez klasicke cesto na pirohy,ze? ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:43) |
Lubka, ja som klasicke pirohy nerobila uz davno, ale asi mas pravdu, asi hrubsie...lebo mne sa dnes stalo pri valkani, ze ked som moc natenko, tak sa mi cesto trhalo... A urcite ho vyskusaj, naozaj sa oplati !!! ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:02) |
![]() ![]() ![]() a gabika,nadherne si to nafotila...ta hlavna fotka je uzasna, hned by som si zopar pirozkov uchytila ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:24) |
No vidis a to ma ani nenapadlo, ze dat do mrazaku ![]() ![]() A dakujem za pochvalu ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:26) | |
ja si tak obcas dam brigadu a cely den "lipkam" a potom mrazim. len nezabudni predmrazit rozlozene jednu od druhej,lebo ked sa to zlepi, tazko sa potom vari. a vacsinou robim pirohy,slane aj sladke a z odrezkov a zvyskov,alebo ked sa mi dojde plnka, urobim sulance. velmi vdacne jedlo ![]() a ta fotka je nadherna,mozno aj krajsia (alebo min.taka krasna) ako luckina,ale ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:39) | ||
![]() A pred zmrazenim ich trosku nepredvaris? Je to naozaj vdacne jedlo, to je sväta pravda ![]() A foto jasne ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 21:43) | |||
nie, len si ich rozlozim na nejaku rovnu podlozku,pekne vedla seba a na hodinku-dve ich dam zamrazit a ked su zmrznute (nemusia byt uplne na kost,ale tak skoro) zabalim ich do sackov a je to. nezlepia sa a odoberas,kolko treba, aj ked ja si vacsinou mrazim porcie. ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.11.2009, 20:29) | ||
![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:43) | |||
![]() ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:41) | |||
ech, tak teraz sme v tom az po usi ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (27.11.2009, 19:52) |
tiež sa na ne chystam vyzeraju super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:21) |
dakujem ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |