. .. .. .. .. .. .
. .

ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky - RECEPT 20560

Gabriela V. (Graziela) ID 59728
.
Oblasť: Námestovo
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.9.2008
Naposledy: 4.11.2020 18:15
Aktualizácia: 6.9.2020 21:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 39
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 113
NÁVODY 0

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky


[ recept č. 20560 zo dňa  ]


ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky


POTREBNÉ PRÍSADY

starsie rozky (ja som dala 2 rozky a 2-3 krajce sendvica), mlieko, sol, polohruba muka (cca. 400-500g)

POSTUP PRÍPRAVY

postupovala som podla Luckinho receptiku, ktrj. velmi krasne dakujem za dalsiu inspiraciu...uz ani neviem kolkatu :-))))
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432

Dovolujem si pridat aj moj obrazkovy postup:


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


starsie rozky pokrajame na kolieska, zalejeme mliekom (to som dala odhadom, tolko aby boli nasiaknute, ale aby neplavali v mlieku)-nechame 10-15 minut odpocivat


postupne pridavame muku, tolko aby sa nam cesto nelepilo a aby sa nam dalo krasne na pomucenej doske vyvalkat


cesto vyvalkame a vykrajujeme pirohy, pirozky, perky, prelozene obdlzniky, alebo jednoducho urobime len sulance - co kto ma rad


- tu su vykrojene a naplnene pirohy, ja som plnila lekvarom slivkovym Da sa urobit aj plnka naslano, napr. uvarit zemiaky v supke, pretlacit, zmiesat s oprazenou slaninkou, uvarene pirohy poliat bryndzovo-smotanovou zalievkou - toto som este neskusala, ale urcite to v blizkej buducnosti napravim :-)


pirohy uvarime v slanej vode, kym nevyplavaju na povrch, ja som ich este preliala studenou vodou, aby sa mi nezlepili - z mojej davky vyslo cca. 20 velkych pirohov a z odrezkov sulance, tie som neratala...ale dnes na veceru to boli 2x dospelacke a 2x detske porcie + ostalo este min. na 2 porcie na zajtra...takze z 2 rozkov vyjde toho naozaj pozehnane :-)


posypane makom, pr.cukrom, poliate masielkom Odporucam, budete sa zarucene oblizovat !!!!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< bravcova pecen na slaninke | ultrarychle rozkove pirozky podla Lucky Gupky | moja smotanovo-piskotova ovocna torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana M. (Tamik) ID 14258, mimibazar.sk/tamik (29.3.2010, 11:10)
Fantastickeeeeeeeeeee (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (29.3.2010, 19:35)
Zuzka, vsak je to parada, aj ja som bola nadsena, ked som objavila receptik u Lucky Gupky :-) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (27.11.2009, 20:50)
Aj ja sa na nich uz dlho chystam, najprv sa mi nezdalo mozne z rozkov urobit cesto ;-) ;-)ale Gabi tvoje su nadherne, tusim ich cez tyzden urobim......
a bryndzove s oprazenou cibulkou (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 21:00)
Ahoj Zuzka,
len smelo do toho (Y) a daj nam vediet, ako sa vydarili a ako chutilo a potesim sa aj (P) :-)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.11.2009, 20:32)
(Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.11.2009, 20:30)
tento receptus ma uz lhsie laka.Na ako hrubo treba cesto vyvalat?Asi na hrubsie nez klasicke cesto na pirohy,ze? *-)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:43)
Lubka,
ja som klasicke pirohy nerobila uz davno, ale asi mas pravdu, asi hrubsie...lebo mne sa dnes stalo pri valkani, ze ked som moc natenko, tak sa mi cesto trhalo...
A urcite ho vyskusaj, naozaj sa oplati !!! (zajic) (F)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:02)
:-p uz som lucke pisala,ze pre mna je toto recept storocia. uchytil sa u mna aj u mojej mamky.akurat dnes sme mali sulance s makom ;-) ked budem mat viac casu,urobim si zase zasoby do mrazaku (Y)
a gabika,nadherne si to nafotila...ta hlavna fotka je uzasna, hned by som si zopar pirozkov uchytila ;-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:24)
No vidis a to ma ani nenapadlo, ze dat do mrazaku :-$ To je super napad, nabuduce ked sa mi nazbiera viac rozkov, urcite to aj ja tak urobim (Y)
A dakujem za pochvalu (P), nie je sica taka origos ako od Lucky, ale chutilo, to je hlavne (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:26)
ja si tak obcas dam brigadu a cely den "lipkam" a potom mrazim. len nezabudni predmrazit rozlozene jednu od druhej,lebo ked sa to zlepi, tazko sa potom vari. a vacsinou robim pirohy,slane aj sladke a z odrezkov a zvyskov,alebo ked sa mi dojde plnka, urobim sulance. velmi vdacne jedlo (Y)
a ta fotka je nadherna,mozno aj krajsia (alebo min.taka krasna) ako luckina,ale :-# nie ze jej povies ;-)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:39)
;-)
A pred zmrazenim ich trosku nepredvaris?
Je to naozaj vdacne jedlo, to je sväta pravda (Y)!!!
A foto jasne :-# (pst)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 21:43)
nie, len si ich rozlozim na nejaku rovnu podlozku,pekne vedla seba a na hodinku-dve ich dam zamrazit a ked su zmrznute (nemusia byt uplne na kost,ale tak skoro) zabalim ich do sackov a je to. nezlepia sa a odoberas,kolko treba, aj ked ja si vacsinou mrazim porcie. (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.11.2009, 20:29)
:-Dja som vás počula (smich)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 20:43)
:-o to nie ja (Z)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:41)
ech, tak teraz sme v tom az po usi :-$
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (27.11.2009, 19:52)
tiež sa na ne chystam vyzeraju super (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (27.11.2009, 20:21)
dakujem :-) Urcite vyskusaj, su vyborne, take akurat ani nie tvrde, ani mäkke a maju vybornu chut (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu