končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Sandra Š. (cipuska) ID 76901 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kurací koláč - absolútne fantastický !!!!![ recept č. 20009 zo dňa 12.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 ružica brokolice alebo 1 balík mrazenej brokolica, 4 veľké mrkvy alebo pol balíčka mrazených baby mrkvičiek, kuracie stehná bez kosti (1 balík), olivový olej, cícer (uvarený alebo v plechovke), cibuľa, šampiňóny (aspoň 5-6 veľkých), korenie na huby, korenie na pečené kura, 2 vajíčka Príloha: zemiaková kaša, majonéza (alebo sójová), alebo broskyňový kompót Je to aspoň pre 4 osoby POSTUP PRÍPRAVY BABY SORRY - NEMAM CAS NA FOTENIE - ALE NENECHAJTE SA ODRADIOT A VYSKUSAJTE JE SKVELY ! 1. Dáte uvariť nad paru brokolicu a mrkvu úplne do mäkka. 2. Na cibuľke udusíte nadrobno pokrájané šampiony s NADROBNO pokrájanými kuracími stehnami – ochutíte iba hubovým korením + korenie na pečené kura (dajte ho viac a urobte to slané, vyváži to zelenina bez chuti). 3. Keď to bude udusené, pridajte k tomu mrkvu + brokolicu popučenú pučítkom na zemiaky. 4. Ku všetkému pridáte NAJEMNO rozmixovaný cícer (keď sa vám ho nechce variť kúpte v bille cícer Bonduelle – nemusí tam byť ale je to s ním lepšie !!!, a ak sa vám nechce dajte tam aspoň cícerovú nátierku v žltej šúľočke).... 5. Pridáte trochu olivového oleja, 2 vajíčka, poriadne premiešate 6, Vykydnete do jenskej misy sklenenej (vymastíte ju olivovým olejom) a dáte do rúry na nejakých 180 stupňov na zhruba pol hodinu..... a môžete dať aj zhora zapiecť. Podávat so zemiakovou kašou, a buď majolenkou, sójovou majonézou, alebo iba broskyňovým kompótom JE TO NAOZAJ SKVELE !!!! JE UZASNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
eva t. (mimi1968) ID 114154 (16.11.2009, 15:44) |
ODPOVEDAŤ |
eva d. (karmelka) ID 119207 (13.11.2009, 22:42) | |
tie kuracie stehná surové, či nejaké predvarené? nebude surovým polhodinka v rúre málo? | |
ODPOVEDAŤ |
Sandra Š. (cipuska) ID 76901 (15.11.2009, 19:21) | |
zlatinko, tie stehna (alebo prsia - ja davam maso zo stehien lebo je jemnejsie) - normalne urob na sampionoch a cibulke ako ked robis cinu napriklad, nadrobno pokrajane, daj tam korenie na pecene kura tak aby to bolo do slana, a ked to bude hotove pridaj k tomu popucenu zaparenu zeleninu a zvysok )) papapa |
|
ODPOVEDAŤ |
eva d. (karmelka) ID 119207 (15.11.2009, 20:14) | |||
no... neviem, či som spala, či som riadok preskočila, že som to v tecepte nevidela... tak dik | |||
ODPOVEDAŤ |