
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
jana b. (safranka) ID 33887 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Snehovo -Broskynova torta :)[ recept č. 19932 zo dňa 10.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4-vajcia, 100 gr masla, 280 gr práškoveho cukru,/do korpusu ide len 100.gr/ 150 gr,-polohrub. muky, 1/2 -prášku do pečiva, 100 gr-orechov,(posekaných) 1.pohar broskyň. kompotu(850)ml, 2.Tegliky šlahačkovej smotany 2.stužovače šlahačky, 2. vrecka vanilkoveho cukru, POSTUP PRÍPRAVY POSTUP! Mekké maslo rozmiešame a pridame 100.gr práš. cukr,žľtky a 2 veľke lyžice vody.(pomaly šlahame)Muku preosejeme spolu s prašk. do pečiv. a v miešame do žltkovej zmesy,.Formy na tortu vystelieme papierom na pečenie,dame do nich na polovicu rozdelene cesto.V predhriatej rure na miernej teplote ich upečieme.Vyšlahame tuhý sneh a hašlahame do neho zvyšný práš. cukor.(180 gr)Natrieme na vychladnute korpusy,posypeme orechami a znovu nechame v rure zapiecť/na slabo/Vychladnutý korpus potrieme šlahačkovou smotanou(polovička)na ňu poukladame broskyne navrstvýme ostatnu šlahačku, prikryjeme druhým korpusom .Tortu opatrne krájame pilnikovým nožikom. Dobrú chuť :) Alžbetka Tobiasko Janka. |