. .. .. .. .. .. .
. .

Višňovo - kokosová torta - RECEPT 15985

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 1893 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Višňovo - kokosová torta


[ recept č. 15985 zo dňa  ]


Višňovo - kokosová torta


POTREBNÉ PRÍSADY

KOKOSOVÝ KORPUS: 2 H polohrubej múky, 1 H kryštálového cukru, 1 b. kypriaceho prášku, 1/4 H kokosu, štipka soli, 2 vajcia, 1/2 H oleja, 1 H mlieka, navrch odkôstkované kompótové višne (3 dcl pohár), kokos, rum, RUŽOVÁ VIŠŇOVÁ PLNKA: šťava z višňového kompótu, voda, 20 g Gustin, 200 g masla, 3 PL práškového cukru, čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Foto - posledný kúsok - aj keď len z mobilu

rumovo- kokosový korpus:
zmiešame suché suroviny a do toho zamiešame tekuté, cesto vylejeme do tortovej formy a upečieme pri 170-180 st. cca 45 min., hotový korpus prerežeme na polovice, obe pokvapkáme rumom a na spodnú poukladáme polovice višní, posypeme kokosom a natrieme plnku (časť si odložíme), prikryjeme hornou polovicou korpusu, natrieme boky a vrch torty, boky ešte obsypeme kokosom a vrch polejeme čokoládovou polevou,
ružová višňová plnka:
štavu z kompótu doplníme vodou do 2 dcl, vsypeme a rozmiešame Gustin a uvaríme na hustú kašu, maslo vymiešame s cukrom a postupne doňho zašľahávame uvarenú kašu,
<< Ružová | Višňovo - kokosová torta | Bešamelové knedličky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Silvia J. (diiinka) ID 12540 (12.2.2010, 12:09)
hmmm co je Gustin? *-) *-) *-) :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (12.2.2010, 12:12)
Gustin je kukuričný škrob (L) maizena, dá sa použiť aj Zlatý klas.
ODPOVEDAŤ
Silvia J. (diiinka) ID 12540 (15.2.2010, 14:57)
;-) ;-)dakujem....pekarka zaciatocnicka ;-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu