Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
 | Eva N. (leskot) ID 98318 (9.11.2009, 18:14) |
Lubi, zas taký senzačný recept ... a ako si to krásne pofotila !!! .... Kel som nejedla, ani sa nepamätám - ale takto pripravený, to musí byť hotová delikatesa tie vypražené kúsky vyzerajú tak chutne .... no musím si ja veru ten kel čo najskôr kúpiť ..... chválim, chválim  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (9.11.2009, 20:18) |
Dakujem Evicka.Snazim sa fotit a rozpisat to dopodrovna.Viem,ze tu chodia babenky,ktore napr.nevedia varit nic len caj.Taze poriadny postup je dolezity .Sama mam kamaratku a ta musi mat presne napisane co ,kde,ako,ako dlho na kolko stupnov. Chuti skvelo a najlepsie teply so zemiacikmi  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |