. .. .. .. .. .. .
. .

Vyprážaný karfiol - RECEPT 6318

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 11176 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Vyprážaný karfiol


[ recept č. 6318 zo dňa  ]


Vyprážaný karfiol


POTREBNÉ PRÍSADY

(Zemiaky) , karfiol, múka, vajíčko, strúhanka

POSTUP PRÍPRAVY

Karfiol si natrháme na kúsky, dáme do studenej vody do hrnca a keď začne vrieť povaríme ho asi 5-6 minút. Precedíme, necháme vychladnúť do takej teploty aby to nepálilo a dalo sa to obalovať. Obalíme v trojobale a vyprážame na oleji. Ja som k tomu robila zemiakovú kašu. Je to jednoduché a dobré :)
<< Stracatella | Vyprážaný karfiol | Hovadzie s hríbikmi a s kukuričkou >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Daniela S. (arcobaleno) ID 152, mimibazar.sk/arcobaleno (18.7.2008, 21:01)
Ja karfiol neobváram, obaľujem v trojobale. A super pomôckou je - dať si múku a strúhanku do mikroténových alebo klasických igelitových sáčkov a tak obaľovať, naokolo nie je zbytočne natrúsené. Do sáčiku možno vložiť viac ružičiek karfiolu a treba jemne potriasť. Takto možno obaľovať aj šampiňóny.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (17.7.2008, 11:59)
Ja mam karfiol tiez rada,aj ked pri vareni moc nevonia ;-), radsej si ho kratko predvarim a odrazu mam zaklad -vyvar na polievocku.Ale mi robite chute.Denne je tu tolko prispevkov,ze potom neviem, na co mam väčšiu chuť.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana K. (Zuzky25) ID 24913 (16.7.2008, 22:48)
Dlho sme takto tradične robili vyprýžaný karfio, ale zistili sme, že sa nemusí ani pred vyprážaním uvariť. Stráca tak zbytočne chuť a aj dobrotku. Stačí ho natrhať opláchnuť pod tečúcou vodou, obaliť v trojobale a vyprážať.Je to väčšia mňamka.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Helena B. (hela2) ID 37749 (17.7.2008, 10:22)
*-) aj ja som skúšala vyprážať surový. Ano mal lepšiu chuť ale nasal veľa oleja, čo mi vadilo. Tak naďalej vyprážam uvarený (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 (16.7.2008, 23:00)
A nebude potom tvrdý? *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jarmila B. (jamika) ID 45296, mimibazar.sk/jamika (16.7.2008, 23:05)
nebude...aj ja to tak robiiim a je mňam mňammňam, naozaj (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 (16.7.2008, 23:25)
Ďakujem.Už mám kúpený karfiol na zajtra na obed tak to vyskúšam. (jidlo)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (16.7.2008, 10:23)
Karfiol sa nemusí obaľovať v múke, stačí vajíčko a strúhanka, mám otestované (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta K. (Marta44) ID 19398 (17.7.2008, 10:55)
(Y)ano a vajíčko ešte rozhabarkujem s mliekom, nie je to potom tak moc sýte
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alexandra A. (Alexandra10) ID 11176 (16.7.2008, 23:26)
Aj toto vyskúšam :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (16.7.2008, 13:23)
To fakt *-)Vdaka za tip vyskusam (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu