končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
HOVÄDZIE MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)trochu iný GULÁŠ - so smotanou[ recept č. 19487 zo dňa 31.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2kg hovadzie maso nakrájené na kocečky, cibula, 3stručiky cesnaku, masť, paprika, rasca celá, ocot, majorán, smotana kyslá aj sladká, paradajkový pretlak ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ pre fajnšmekrov aj kocečky slaniny, prípadne korenová zelenina POSTUP PRÍPRAVY ZOPAR RÁD od skusených kuchárov k vareniu guláša: 1** veeela cibule- zhruba polovica alebo 3/4 hmotnosti mäsa 2** mletu papriku k smaženej cibuli na začiatku pridávame len symbolicky, vačšiu dávku dávame na záver, aby nezhorkla a zostala pekná červená 3**majorán tiež dávame na záver- aby si zachoval svoju aromu a chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI toto budete potrebovať cibulu a nastruhaný cesnak osmahneme na velkom množstve masti, pred dosmažením pridáme za lyžicu papriky na cibulu hodime maso, osmahneme a podlejeme vodou, tak akurát nech je masko zaliate teraz nasleduje: vegeta- podla chuti, rasca- asi 1čaj lyžička, 3 polievkové lyžice octu, paradajkový pretlak a varíme kým maso nezmakne....asi 3hodiny.... pred dovarením tam šupneme smotanu /1kyslu+ 1sladku/ rozmiešanu s 2 lyžicami papriky, a necháme zovrieť- DOBRU CHUŤ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- v povodnom recepte na Eszterhazyho guláš píšu pridať aj koren. zeleninu nakarjanu na slížiky a kocečky slaniny- to som tentokrát vynechala OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Erika S. (Simca03) ID 112902 (14.6.2011, 19:48) |
mnam |
ODPOVEDAŤ |