. .. .. .. .. .. .
. .

Syrovo-sunkovo-brokolicovo-spenatovy quiche - RECEPT 18535

Janik G. (janicekBJ) ID 61360
.
Oblasť: Bardejov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.10.2008
Naposledy: 2.10.2019 22:49
Aktualizácia: 21.2.2011 22:08
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 12
RODINNÉ FOTOGRAFIE 67
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 141
NÁVODY 6

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)


Syrovo-sunkovo-brokolicovo-spenatovy quiche


[ recept č. 18535 zo dňa  ]


Syrovo-sunkovo-brokolicovo-spenatovy quiche


POTREBNÉ PRÍSADY

Na cesto: 125 g palmarinu alebo masla, 3 dl hladkej muky, 1 PL studenej vody. Na plnku: brokolica, sunka, listovy spenat (kupujem v kauflande,take mrazene gulicky) asi 200 g tvrdeho syra (ja som zmiesala udeny aj klasicky), 1 slahackova smotana (200g) alebo kysla alebo smotana na varenie, asi 1 dl mlieka, 4 vajicka, sol, mlete cier.korenie Na klasicky hlboky plech treba davku zdvojnasobit!

POSTUP PRÍPRAVY

Recept na cesto som si dovolila pozicat od Evulky,dufam,ze nebude vadit. Ostatne je viac-menej improvizacia a cele to je jeden rychly obed.

Takze suroviny na cesto si spracujeme,na chvilu dame do chladu,aby maslo zase trosku stuhlo. Medzitym si na pare uvarime brokolicu a gulicky spenatu.
Cesto utlapkame do nizsej kolacovej formy,evicka uvadza okruhlu s priemerom 25 cm,ja som to natlacila do maleho vymasteneho,mukou vysypaneho plechu (cesta som tak od oka urobila trosicku viac). Popichame vidlickou a 10 min. predpekame v rure vyhriatej na 220 stupnov.
Zatial si zmiesame smotanu,vajicka,mlieko, nastruhany syr a nakrajanu sunku,mozeme jemne osolit a okorenit,ale pozor na syr,niektore su slansie.
Na predpecene cesto rozlozime brokolicu a spenat a zalejeme pripravenou masou.
Pecieme asi 20 min stale na tych 220 stupnoch. Ja som po 20 min.ruru vypla a nechala tam kolacik dojst dalsich 5 minut.


Na velky plech som na zalievku pouzila: 1 kyslu + 1 smotanu na varenie, asi 3 dl mlieka, 7 vajec. To len pre inspiraciu, kludne improvizujte :-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

A teda takto strasne krasne dakujem Evulke za inspiraciu a cakam na hladnych chlapov,co na to povedia :o) TIP: ku brokolici a spenatu mozeme pridat aj olupane nakrajane paradajky,resp.ako priloha sa bude hodit paradajkovy salat


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Bryndzový posúch | Syrovo-sunkovo-brokolicovo-spenatovy quiche | Vikendova mrkvovo-krabia natierka >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
beata s. (kristina82) ID 47078 (4.2.2010, 12:07)
aka tu ide muka?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (4.2.2010, 13:18)
uz dopisujem, hladka muka, prepac (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (bambudža) ID 11372, mimibazar.sk/bambudza (8.11.2009, 14:00)
;-) MŇAM vyzerá to výborne (Y) (Y) (Y) musím vyskúšať ^o) (jidlo) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (8.11.2009, 18:11)
dakujem,matka (L) vyskusaj,verim,ze nesklame,mojmu muzovi to neskutocne chuti :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alexandra G. (alexa10) ID 109757 (27.10.2009, 15:10)
Chcela by som Vas poprisit neposlali by ste mi postup na cesto na tento recept. Prave som len ucim varit :) a celkom ma zaujal tento recept.Dakujem moja adresa alexa10@centrum.sk.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.10.2009, 15:47)
saska, rozpis na cesto je napisany v recepte - len zmiesis dokopy muku,palmarin (ten si do muky nasekaj) a vodu. to je vsetko. netreba sa s tym dlho hrat,aby sa maslo zbytocne neroztopilo a potom ho na chvilu dat do chladnicky,aby stuhlo. verim,ze sa quiche podari, je to uplne jednoduche,vobec sa nemusis bat (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.10.2009, 20:58)
a zajtra bude repete na manzelovo zelanie ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (5.10.2009, 11:13)
Si Ty ale šikuľka, Janka, ani nevieš, aké chute si mi teraz narobila ;-) Vyzerá to perfektne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (5.10.2009, 13:19)
dakujem,adka (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.10.2009, 9:15)
- hmm Janík - kedy ja toto všetko poskúšam, čo sa mi všetko pááááči (jidlo) (jidlo), skvele vyzerá ten Tvoj quiche (Y) (Y) (Y) - len minulý týždeň som robila niečo podobné - tak chvíľku pauza a už aj idem na to - tento týždeň konečne urobím ten Tvoj bryndzový posúch - tak sa už naňho teším :-p :-p :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (5.10.2009, 13:01)
matka,mam podobny problem. ja si obcas tak spomeniem na recept,ktory som uz daaaavno chcela vyskusat a nestihla. ale to sa asi ani neda,vyskusat vsetko,bohuzial,to by sme museli varit 6x denne a kazdy den :-D a to nechcem vediet ako by sme vyzerali (radost)
ty myslis ten tvoj slany zemiakovy kolacik,ze? tak na ten sa veru chystam, aj ten ma asi trosku inspiroval pri tomto quichi ;-)
dufam,ze posusik bude chutit, ja sa nanho chystam zajtra :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (4.10.2009, 20:05)
(Y) (Y) fiha, vyzera to k sezrani Janicku, tieto quiche su take vdacne, su dobre so vsetkym! (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (4.10.2009, 20:22)
presne tak, a ja som mala prave chut na to,co som tam nahadzala. dakujem este raz za to cesto a v podstate aj zaklad na "zalievku" (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (5.10.2009, 8:02)
Janik niet zac, ved preto sme tu aj s nasimi receptami (H) tu zalievku si ako vidim este vylepsila, nabuduce skusim aj ja so smotanou (dance)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (5.10.2009, 12:52)
;-) vyskusaj,bola tak jemnucka. ale neviem aka bola bez smotany,tak mozno ani nebude lepsia ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.10.2009, 10:25)
Priam ukazkove guiche, perfektne sa podarilo (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (4.10.2009, 14:28)
dakujeeem,adka,od teba,takej sikovnice, pochvala extra potesi (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana j. (Janushinka) ID 30839 (3.10.2009, 17:28)
Janík, tak toto vyzerá byť mňamka! ja sa furt odhodlávam nejaký skúsiť, len recept na cesto som nevedela poriadny, tak už ho teda konečne môžem skúsiť. quiche je super, lebo tam môžeš dať kadejakú zeleninku, joj, už sa teším na neho :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (3.10.2009, 18:23)
januska,vyskusaj,vobec to nie je narocne na cas ani na pripravu.a ako hovoris,kludne si tam mozes nahadzat cokolvek na co mas chut (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (3.10.2009, 15:05)
vyzera prudko jedlo (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (3.10.2009, 15:21)
dakujem,lucka,je naozaj velmi zravy,prave si davam...dufam,ze zvysi aj pre muza ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (3.10.2009, 14:54)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic)mnam, vyzera perfektneeee (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (3.10.2009, 14:56)
dufam,ze aj bude chutit,lebo som vlozila recept,cela nadsena,ze vyzera jedlo a keby nahodou nebol...tak neviem...budem sa tvarit,ze chyba je v tych,co ho podla toho receptu varili a nechutil :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu