. .. .. .. .. .. .
. .

kopla ma kuchárska múza ...... alebo MASOVÁ ROLÁDA:-)))))))) - RECEPT 18387

Katarína M. (catherine23) ID 27491
.
mimibazar.sk/catherine23
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.11.2007
Naposledy: 29.10.2016 16:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 132
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 35
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


kopla ma kuchárska múza ...... alebo MASOVÁ ROLÁDA:-))))))))


[ recept č. 18387 zo dňa  ]


kopla ma kuchárska múza ...... alebo MASOVÁ ROLÁDA:-))))))))


POTREBNÉ PRÍSADY

v postupe

POSTUP PRÍPRAVY

bravčové karé nakrájame, natenko vyklepeme a ukladáme jednotlivé plátky na seba tak, aby sa ich okraje prekrývali cca 1 cm... nakoniec jemne zaklepeme aj tieto poprekladané okraje do seba ... a vznikne nám jednotný plát mäska. tento jemne nasolíme, pokoreníme mčk, naplníme plnkou (opíšem zachvíľu) a zavinieme ako štrudľu, teda najskôr okraje z užšej strany a potom urobíme roládku. zvrchu posypeme grilovacím korením (alebo aj iným), poukladáme na ňu ešte plátky syra, podlejeme vodou a dáme upiecť do rúry (ja som piekla zakrytú...ale mám pekáč so skleneným vrchom a teda sa jedlo v ňom zapečie do chrumkava, alebo zo začiatku pečte zakrytú a potom odokryte na dopečenie.. to už nechám na vás:-).

plnka: speníme cibuľu (viac) spolu s nadrobno nakrájanou prerastenou slaninkou, opečieme, pridáme na kocky nakrájaný rohlík, 1-2 vajíčka, strúhanku, petržlenovú vňať (najlepšie čerstvú nie sušenú) a postrúhaný syr (ja som mala eidam), plnku som nesolila lebo slaná bola aj slaninka aj syr a stačilo to. všetko zamiešame na hustejšiu hmotu, ktorou plníme roládku.

Keď máte roládu upečenú vyberte ju z výpeku a nechajte trochu prechladnúť, aby sa dala krájať, lebo úplne horúcu by sa vám rozpadávala. Do výpeku pridajte ešte trochu vody a zahustite hl. múkou rozmiešanou v troche smotany na varenie alebo mlieku.

Podávame najlepšie so zemiakovou kašou, a my sme mali paradajkový šalátik.
DOBRÚ CHUŤ.
<< krémová polievka z mrazenej zeleniny | kopla ma kuchárska múza ...... alebo MASOVÁ ROLÁDA:-)))))))) | niektu ju miluje, niekto nenávidí:-))))))) ŠALÁTOVÁ OMÁČKA >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu