. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

...fiskgratang - zapekana ryba po svedsky... - RECEPT 18169

Eva H. (Evitchka) ID 26145
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.10.2007
Naposledy: 5.8.2014 20:05
Aktualizácia: 24.1.2011 16:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 79
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 103
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


...fiskgratang - zapekana ryba po svedsky...


[ recept č. 18169 zo dňa  ]


...fiskgratang - zapekana ryba po svedsky...


POTREBNÉ PRÍSADY

400 g ryby (napr. tresky alebo podobne) * 2, 5 dl smotany na varenie * cerstvy alebo mrazeny kopor * citronova stava * sol * hladka muka * zemiakove pyre * olivovy olej

POSTUP PRÍPRAVY

Jedna sa o rybu zapecenu so smotanou a zemiakovym pyre...dalsia svedska klasika...:)

1. ako prve dame varit zemiaky na zemiakove pyre...
2. zapekaciu misu vymazeme olivovym olejom a do prostriedku ulozime rybie filety..poriadne pokvapkame citronovou stavou a osolime...
3. smotanu na varenie vymiesame s jednou-dvomi lyzicami hladkej muky, pridame sol a kopor podla chuti..
4. hotove zemiakove pyre naporcujeme okolo rybky v zapekacej mise
5. smotanu vylejeme na rybku a dame zapiect na cca 210 stupnov, priblizne 25-30 minut...hotovo :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. rybu do zapekacej misy dame surovu/rozmrazenu, dobre ocitronovanu a osolenu...naokolo naporcujeme zemiakove pyre...


2. smotanu rozmiesanu s hladkou mukou a koprom vylejeme na rybku..ak sa rozleje aj poza zemiacky, nevadi, no rybka by mala byt zaliata smotanou aby sa pekne udusila..


3. cas som presne nesledovala, sledovala som najma farbu zemiakoveho pyre, no tipujem tych 25-30 minut...*dobru chut*



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< ...prazenica de luxe s cukinou a syrom feta... | ...fiskgratang - zapekana ryba po svedsky... | ...paj s chutou Grecka... >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (21.9.2009, 21:26)
Mnam, vyborne to vyzera. My rybky milujeme, tak toto urcite v blizkej buducnosti skusim. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (22.9.2009, 19:18)
Adka, to sa tesim, ze sa ti takato uprava rybky pozdava, dufam si na nej raz pochutite... (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (21.9.2009, 20:23)
ja síce ryby nemusím, ale moji chalani áno - vyzerá to veľmi dobre (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (21.9.2009, 20:34)
Ivet ja prave cumakujem na tvoje batozky s tvarohom a lekvarom ;-) ryby ja zase musiiim :-) :-) tak si snad synovia pridu na svoje ak vyskusas receptik (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (21.9.2009, 20:42)
určite vyskúšam, pretože to vyzerá super (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.9.2009, 18:34)
Ti Svedi musia byt alebo pracoviti,alebo vela odpocivaju ked si robia take raz-dva-tri jedla :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (21.9.2009, 19:51)
Mas pravdu Lubka vo vsetkych bodoch ;-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (Mata406) ID 48300 (20.9.2009, 21:29)
... peeknučká rybka Evi :) a určite aj straašne dobručká - rybky ľúbime - vyskúšame (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (21.9.2009, 18:04)
Dakujem Matka, (F) (F) (F) my sme prave rybku dopapali, (jidlo) dobre bolo! ak vyskusas receptik, potesim sa reakcii (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva K. (evekei) ID 31604 (20.9.2009, 20:24)
Evulík a jeho švédske špécie opäť útočia! :-) superný rybí receptuš - všetky ingrediencie lahodia môjmu žalúdku i očkám čiže už len treba vyskúšať (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (20.9.2009, 20:27)
Evi, vitaj (L) (L) (L) konecne som si nasla cas na pridanie receptiku, mozno niekomu pride vhod :-$ :-$ nase nedelne rybacie variacie nemaju konca kraja ;-) ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
kristína s. (nigina) ID 32120 (20.9.2009, 20:15)
Evi, to je parádne (Y) a isto aj dobrotka. chcem sa spýtať - rybky treba asi opiecť pred tým, než ich dávame na plech? alebo netreba? neotáčajú sa? Závidím Vám, Švédom, :-) že máte k dispozícii rôzne druhy rýb a čerstvé... u nás nič moc, aj keď v poslednej dobe sa to o niečo zlepšilo. :-(
Tento receptík si odkladám, niekedy cez týždeň kúpim rybu *-) Ahoj, dík za receptuš (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (20.9.2009, 20:20)
cau Kika, dakujem za pochvalu :-$ receptik je jednoduchy az na to, ze spravit pyre trosku casu zaberie...rybku som pouzila mrazenu, cerstve ryby kupujeme len malokedy, skor si nejake ulovime nez kupime ;-) ;-) rybka sa nemusi obracat a do pekaca sa dava surova..dopisem do receptu..dufam sa ti podari ak vyskusas, nema sa co pokazit :) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (20.9.2009, 19:58)
Ooooooch Evik,co mi to tu stvaras za dobroty 8o| 8o| 8o|..dalsia svedska specia (jidlo) (jidlo) (jidlo)uz aby som mala po diete ;-) (L) (L) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (20.9.2009, 20:02)
(L) (L) (L) je to dobrotka Matka, a nic zlozite...da sa aj dietnejsia verzia pripravit ale asi bez tych zemiackov :) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (20.9.2009, 20:12)
a bez smotany 8o| :-S..takze mi zostava rybka s koprom :-) :-) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (20.9.2009, 20:15)
:-D aj to je dobrotka ;-) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu