končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Prasiatko pod broskyňou a plnené zemiaky[ recept č. 1812 zo dňa 17.7.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY zemiačky, oravská slaninka, cibuľka, karička bravčové stehno, šunka, broskyňový kompót, plátkový syr pác: cesnak, vegeta, červená paprika, olej POSTUP PRÍPRAVY Mäsko dáme najlepšie na 24 hodín do pácu, na druhý deň opečieme z oboch strán, poukladáme na plech. Na každý kusok mäsa dáme plátok šunky, polku broskyne a prikryjeme plátkom syra a dáme zapiecť do rúry. Menšie zemiaky uvaríme, očistíme, odrežeme vrch zemiaka, do druhej časti ktorú sme trošku skrojili aby nám zemiak stál lepšie na plechu, vydlabeme lyžičkou vnútro a naplníme nadrobno pokrájanou cibuľkou, oravskou slaninkou a karičkou. Prikryjeme druhou časťou zemiaka, možme spojiť špáratkom. Poukladáme na pekáč a osolíme orascujeme a dáme piecť. DOBRÚ CHUŤ!!! |