. .. .. .. .. .. .
. .

Kurča podľa Tamary - RECEPT 1746

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Kurča podľa Tamary


[ recept č. 1746 zo dňa  ]


Kurča podľa Tamary


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kuře krákoře* malé balenie hrozienok * 1 konzerva kukurice * 1 mrazený hrášok * 1 šľahačková smotana * maslo * bylinková soľ * mleté čierne a mleté biele korenie * petržlenová vňať * PRÍLOHA: ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Kurča podľa Tamary je recept z knihy Hydinové špeciality – a je to naozaj špecialitka, zvlášť pre milovníkov čínskej kuchyne. Kurčaťu dodávajú hrozienku zvláštnu príchuť, v kombinácii so smotanou, kukuricou a mletým bielym korením je jedlo sladké, pikantné a neobvyklé.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Kuře krákoře nakrájajte na porcie, osoľte bylinkovou soľou, okoreňte mletým čiernym a mletým bielym korením z oboch strán a nechajte chvíľku odstáť.


2. Na panvici roztopte asi tretinku obyčajného poctivého masla,


3. a kuracie súčiastky na ňom sprudka osmahnite.


4. Mäso osmahnuté do biela dajte do jenskej misy alebo pekáčika, a zatiaľ


5. a na výpeku orestujte scedenú kukuricu, mrazený hrášok a hrozienka aspoň takých 7-8 minút.


6. hrozienka troška napučia, keď bude zelenina s hrozienkami orestovaná,


7. nasypte ju aj s celým výpekom na kuracie mäso, pridajte šľahačkovú smotanu,


8. ešte raz očierňokoreňte a obielokoreňte a strčte do horúcej rúry dopiecť.


9. Pečte pri teplote 250 stupňov asi 30-45 minút.


10. Kura je výborné s ryžovými rezancami alebo s ryžou. Brú chuť súdružky!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Cestoviny s dusenou cukinou | Kurča podľa Tamary | Ovsenná kaša v pohároch >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alena N. (alena38) ID 2451, mimibazar.sk/alena38 (30.8.2007, 11:58)
Hľadám, hľadám čo dnes uvarím :-$ :-$ :-$ inak dosť skoro, práve odbíja poludnie :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ale to neva, vyskúšam toto, vyzerá to skvele a chuťovo veľmi zaujímavo (L) (L) (L) (L) (L) (L) a keď to nebude môjmu mužovi chutiť, nech si otvorí konzervu +o( +o( +o(
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (30.8.2007, 12:37)
:-D :-D :-D konzervám zdar! Najmä rybičkám vo vlastnej šťave, tie sú zdravé :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Andrea Š. (ajkagajka) ID 1976, mimibazar.sk/ajkagajka (10.7.2007, 12:51)
(Y) No aj my ľúbime kuracinku, takže tento receptík isto okúsime! (PL)
ODPOVEDAŤ
Erika Dirdová (serafina) ID 16771 (10.7.2007, 12:27)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (10.7.2007, 12:01)
Kuracinku my milujeme a moji chlapci by Ťa nosili na rukách (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu