
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Viera H. (vieruska25) ID 114096 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Kurča a la zajac[ recept č. 53756 zo dňa 20.5.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehná, biele víno, horčica, slanina, soľ, provensálske bylinky POSTUP PRÍPRAVY Tento recept je oficiálne na králika, ale mne tak chutil, že som ho začala pripravovať aj s kuriatkom. Je to rýchle a výborné jedlo :) Takže kuracie stehná si osolíme, potrieme horčicou a naukladáme do pekáča. Asi 1-2dcl bieleho vína zmiešame s 1 lyžičkou horčice, troškou provensálskych byliniek a osolíme. Kuriatko podlejeme, ešte to celé posypeme provensálskymi bylinkami a na každé stehno dáme plátok slaninky. Prikryjeme a na 200°C dáme piecť do rúry. Ako príloha sa najviac hodia uvarené maslové zemiaky. Fotka je fotená až na druhý deň, tak to už nie je také pekné :) |
![]() | Jana C. (janica251) ID 82644 (9.6.2013, 21:01) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (21.5.2013, 11:37) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |