ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)
CIGÁNSKA V ŽEMLI :-)))
[ recept č. 17320 zo dňa 26.8.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
sem tam si takúto dobrotu urobíme na večeru, hlavne keď mi zostane mäsko, ktoré som nepoužila k vareniu na obed:-)))) a vždy lepšia ako zo stánku....
POSTUP PRÍPRAVY
Takže mäsko si pripravíme tak, že ho naklepeme (ja som mala teraz bravčové stehno, tzv. orech, ale kľudne urobte aj z pliecka alebo karé), osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, trošku poprášime červenou mletou paprikou.... dáme do misky, zalejeme trochou oleja, pridáme kooopec pretlačeného cesnaku a klasickú plnotučnú horčicu, necháme pár hodín odstáť a potom oprážame na oleji alebo masti. Servírovala som ho do žemle, ktorú som potrela horčicou, na to išiel list čínskej kapusty (inak dávam šalát, ale nebol:-))), mäso, paradajka, paprika, uhorka, cibuľa a papááááááááme. Dobrú chuť!
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
mňaaaaaaaaam
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (27.8.2009, 19:45) |
aj my robievame...mnaaaaaaam!!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
martina G. (feedorka) ID 35909 (27.8.2009, 19:16) |
tak, práve sme to dojedli - trošku ma zlostilo, že sa pripaľuje tá pasta z horčice a z cesnaku, ale ináč ok! díky za tip  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva A. (evulique) ID 30365 (26.8.2009, 10:11) |
Mnaaam!! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |