
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Eva V. (vinka) ID 5640 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Pecene zemiaky s bylinkovo-zeleninovym tvarohom[ recept č. 1717 zo dňa 4.7.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY rozpis pre 4 osoby: 4 velke zemiaky, 2 stredne velke pradajky, 1 mala salatova uhorka, zvazok redkovky, zvazok pazitky, zvazok zeruchy, 500g polotucneho tvarohu, sol, mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Jednoduchy zdravy obed, alebo chutna vecera... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Zemiaky si poriadne umyjeme, prerezeme pozdlzne na polovice. Ukladame supou na pekac. Upecieme ich v predhriatej rure (na 200°C v elektrickej, na 175°C v teplovzdusnej, alebo na 3 stupni v plynovej) asi 50 min. ![]() Zeleninu a bylinky si na drobno nakrajame (rezanceky, kocky, valceky). Tvaroh si rozmiesame. Vmiesame vacsiu cast nakrajanej zeleniny, osolime a ochutime ciernym korenim. Tvaroh dame postat do chladnicky, kym sa zemiaky neupecu. ![]() Pred podavanim este raz dochutime solou a korenim tvrohovu masu. Upecene zemiaky mozme podavat na salatovych listoch, na kazdy zemiaky dame cast tvarohu a ozdobime zvysnymi bylikami a zeleninou... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |