Lubica L. (lubica007) ID 19881 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)
Zeleninové rizoto z tarhone-rýchle,bez stánia pri šporáku a úplne bez tuku
[ recept č. 16996 zo dňa 14.8.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
tarhoňa*mrazená zelenina*vegeta*voda*jenské sklo
POSTUP PRÍPRAVY
veľmi rýchly
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
Tarhoňu som sa konečne naučila robiť podľa tohto receptu a pri ňom už aj ostanem http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5070&user=32431
Takže Adrika s dovolením.....nasucho si opečiem tarhoňu.Ja ju opekám v hrnci s hrubým dnom,dá sa aj na panvičke....
...ozaj žiadny olej,maslo,masť,nič!....
...takto nejako do hneda...
...opečenú tarhoňu dám do misy z jenského skla a hneď na ňu dám mrazenú zeleninu....
...nachystám si horúci bujón.....do hrnčeka dám bujón alebo vegetu...
...zalejem prevarenou horúcou vodou...
...šup na zmrazenú zeleninu a tarhoňu...
...zalejem tak asi na 1,5 cm nad tarhoňu...
..dáme do mikrovlnky............NEPRIKRÝVAME.....Ja mám max výkon MW 700 w,dávam na 18 minút.Treba to prisposobiť podľa svojej mikrovlnky.A možme sa venovať dieťaťu,manželovi,priateľke,psovi atď.......
....po 18 minútach....
...premiešame,okoštujeme tarhoňu,či nie je tvrdá....
...ak sa Vám zdá,že by ešte troška varu zniesla,ja jenské sklo prikryjem vrchom a nechám dojsť v pare.Ešte sa mi nestalo,že by bola rozvarená....
...ešte raz,za recept na úúúúžastnú tarhoňu bez práce ďakujem Adriana B. (Aďka27) ID 32431
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (24.5.2016, 16:01) |
|
ODPOVEDAŤ |
Simona V. (siminka89) ID 250848 (31.5.2013, 11:14) |
Super rychly,jednoduchy receptik,brat vegan si pochutnal :D |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (1.6.2013, 19:28) |
tak to som rada |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.10.2011, 11:01) |
|
ODPOVEDAŤ |
Katarína P. (katarinnka) ID 69116 (19.10.2011, 6:31) |
urobila som si toto rizotko tarhonove s polovicnou davkou zeleniny ako prilohu k masku. chutilo nam to velmi. nabuduce ale skusim oprazit na oleji. on ten tuk aj ta zeleninka potrebuje. skvely recept, zacinam hladat viac moznosti varenia v MV. je to velmi prakticke. dakujem. |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.10.2011, 11:00) |
ďakujem.som rada,že ste si pochutili a ušetrili čas |
ODPOVEDAŤ |
| Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (18.1.2011, 20:34) |
Určite vyskúšam |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (18.1.2011, 21:02) |
sa tesiiiiiiiim |
ODPOVEDAŤ |
| Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.1.2011, 18:01) |
ked ja mam privelke jenske sklo a primalu MW.... jooooooooooj, milujem tarhonove rizota |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (18.1.2011, 20:30) |
ach jaaaaaj Janiku,co teraz Asi skor kupit sklo ako MW |
ODPOVEDAŤ |
marcela l. (adelaid123) ID 87633 (16.1.2011, 12:42) |
dakujem za supeeer recept toto je nieco premnaaa ))))))))) |
ODPOVEDAŤ |
Veronika F. (Beautiful woman) ID 93482 (16.7.2010, 13:37) |
Dnes som to skusila a je to naozaj vynikajuce a velmi rychle |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (16.7.2010, 13:41) |
dakujem,som velmi potesena,ze si si pochutnala |
ODPOVEDAŤ |
| Eva N. (leskot) ID 98318 (22.9.2009, 22:01) |
Ľubka, rizoto z tarhone robím presne tak isto, čo sa týka prísad, len ho robím v Zepteri. Keď zalejem bujónom, asi na 5 sekúnd dám na najväčší plameň a hneď vypnem. Hrubé dno je také vyhriate, že to dojde krásne domäkka. Ale vyskúšam aj podľa teba, nech tie jenské misy trochu prevetrám . A manžel sa hlavne teší, že sa mu budem venovať - ako pekne radíš v obrázkovom postupe ......... |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (23.9.2009, 13:37) |
tak treba,polovicky nezanedbavame |
ODPOVEDAŤ |
| Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (5.9.2009, 21:33) |
krasne pripravene a urcite velmi chutne |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (7.9.2009, 11:44) |
je to rychle,bez pripravy a aj chutne......aj pre vegetarianov |
ODPOVEDAŤ |
| Iveta S. (yvett) ID 11052 (14.8.2009, 19:51) |
tarhoňu milujem |
ODPOVEDAŤ |
| | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (14.8.2009, 21:01) |
tak si urob toto rychle rizoto Moj manzel ju ma tiez neskonale rad a tu mu napocudovanie nechba maso |
ODPOVEDAŤ |