končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Veronika T. (eseta) ID 106408 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) karé na pražský spôsob[ recept č. 16993 zo dňa 14.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového karé, 200 g údeného mäsa, 100 ml kyslej smotany, 50 g hladkej múky, 2 vajcia, mlieko, strúhanka, korenie, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Karé naklepeme, osolíme a okoreníme ( mletým čiernym korením). Údené mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku, k zomletému pridáme smotanu, premiešame až vznikne krémová plnka. Každý plát natrieme plnkou, zvinieme, spojíme špáradlom. Závitky obalíme v 3-obale a vypražíme. |