
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ČO DOM DAL |
Nicol L. (Nicolie) ID 107964 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Francuzske zemiaky od Nicolie ;)[ recept č. 16964 zo dňa 12.8.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY >>10 vacsich zemiakov (najlepsie uz uvarenych)>> 6 vajicok>> 2-3 klobasky (ja pouzivam madarske doda to lepsiu chut)>> 1 velka cibula, sladka a kysla smotana>> cierne korenie>> sladka cervena paprika>> vegeta>> cela rasca>> sol>> olej na vymastenie plechu. POSTUP PRÍPRAVY >>>>>>Postup nizsie>>>>>>> OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Vsetko co potrebujeme.. ![]() Uvarene zemiaky osupeme, vajcia si pretlacime cez krajac. Klobasku nakrajame na kolieska a takisto cibulu..pripravime si plech vymazany s olejom.. ![]() na plech poukladame zemiaky, osolime, okorenime.. ![]() pridame cibulu.. ![]() klobasku.. ![]() vajcia, ktore opat osolime.. ![]() a nakonie to cele oblozime so zemiakmi, ktore polejeme sladkou smotanou, okorenime a osolime.. ![]() prikryjeme alobalom aby zemiacky boli chutne a stavnate..vlozime do truby pecieme pri 180-200stupnovej teplote 30-40minut..po 20minutach vyberieme a opat podlejeme: pripravime si kasicku s kyslej a sladkej smotany. Nechame dopiect. ![]() Hotovo:) podavame s kyslou uhorkou zalezi od toho s cim to mate radi;)..Dobru Chut! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |