. .. .. .. .. .. .
. .

POĎAKOVANIE - RECEPT 16879

Katarina E. (kitky) ID 3016
mimibazar.sk/kitky
Bazárik v Čechách
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.3.2006
Naposledy: 29.4.2024 15:48
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 381
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 19
NÁVODY 0

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


POĎAKOVANIE


[ recept č. 16879 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POĎAKOVANIE


POTREBNÉ PRÍSADY

Ja sa chcem poďakovať za všetky tie úžasné recepty ktoré sem neúnavne vkladáte. Väčšina z nich sú naozaj kulinárske skvosty. A to nehovorím o neuveriteľne krásnych tortách a zdobených zákuskoch. Myslim si, že na slovenskom internete neexistuje lepšia stránka na recepty. Ja využívam túto stránku vždy, keď chcem uvariť alebo upiecť niečo výnimočné alebo jednoduché.Všetko tu je. Alebo sa len pokochať obrázkami a obdivovať šikovné prsty a kreativitu našich žien. Slovenské ženy sú nielen krásne ale aj veľmi, veľmi šikovné. To isté platí aj o našich českých prateľkách, ktoré sem pridávajú nádherné veci. Kľudne sa môžme porovnávať s hocikým na svete! JA ĎAKUJEM !!!
<< PRAVÉ BRATISLAVSKÉ ROŽKY | POĎAKOVANIE | NAJLEPŠÍ CHEESCAKE >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 61 (zobrazuje sa 21-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >>
Martina P. (Mata406) ID 48300 (upravené 12.9.2009, 20:38)
.. tiež sa pripájam a ďakujem z celého srdiečka (L) každej žienke, ktorá sem vkladá receptíky .. sú úplne skvelé ...a nestane sa, aby som sem aspoň 1x za deň nenazízla ... Nikdy som nemala odvahu sem niečo vložiť ..až nedávno ... i keď podľa MMB varím už dlho ..... a stránku som objavila úplnou náhodou, pri hľadaní nejakého receptu .. a odvtedy je trvalo odložená medzi mojimi najobľúbenejšími .. tak Vám ešte raz všetkým veľmi pekne ďakujem (F) (F) (F), že ste všetky také úžasné a vkladáte sem pracne svoje nápady , tipy, inšpirácie (L)
ODPOVEDAŤ
Anna Š. (anka2106) ID 80936 (12.9.2009, 20:03)
Aj ja sa chcem podakovat všetkym (L) (F) (L) (F) (L) (F) (L) (F)
ODPOVEDAŤ
Veronika K. (lukaskok) ID 48369, mimibazar.sk/lukaskok (4.9.2009, 13:13)
Aj ja sa chcem veľmi poďakovať za výborné recepty (zajic) Už inde ani nehľadám, tu sú super podrobne rozpísané, takže konečne môžem variť jedna radosť a (cinky) sa nestíha čudovať, že ako som sa zlepšila.
TAKŽE EŠTE RAZ VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM ZA KAŽDÝ RECEPTÍK (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (4.9.2009, 13:00)
Chcem sa aj ja pripojiť a poďakovať všetkým za super tipy a nápady (Y)ĎAKUJEM (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Alena H. (marek1) ID 27098 (28.8.2009, 23:38)
(F) (F) (F)Dakujem všetkým za skvelé recepty (Y) (hello) Alena
ODPOVEDAŤ
yveta m. (študentka) ID 90145 (21.8.2009, 12:14)
Aj ja sa chem pripojiť k ostatným ďakujúcim. Na MMB som sa zaregistrovala niekedy okolo Veľkej noci, pretože práve vtedy som potrebovala recept na tortu s číslom vo vnútri, ktorú som chcela upiecť k narodeninám mojej drahej polovičke. Vďaka tomu som aj obiavila túto stránku a musím sa priznať, že odvtedy si každý deň aspoň na chvíľu na ňu odkočím pozrieť čo nové naše šikovné ženičky zas napiekli a navarili. Aj keď ja osobne svoje dielka nezverejňujem, pretože si myslím, že niesú také krásne ako tie vaše, ste pre mňa zdrojom inšpirácie a mnoho vašich receptov som už aj stihla vyskúšať. Želám vám aj do budúcna veľa nápadov pri varení a pečení, aby ste sa s nami ostatnými mohli o ne podeliť. Patrí vám všetkým moja veľká vďaka. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarina E. (kitky) ID 3016, mimibazar.sk/kitky (28.8.2009, 18:32)
(L)
ODPOVEDAŤ
Katarina S. (valiantka) ID 101730 (21.8.2009, 11:58)
velmi pekne podakovanie a pripajam sa k nemu. mozem povedat ze ja cerpam recepty (motivaciu len z MMB) je to uzasna stranka a velmi rada tu chodim, zozbierala som tu uz vela receptov ci na varenie alebo pecenie. a dakujem vsetkym ktore tu tie skvele recepty vlozili. Predtym som mala problem co varit piect ale odkedy poznam tuto stranku tak problem skoncil.
este raz vrela vdaka.
ODPOVEDAŤ
Katarina E. (kitky) ID 3016, mimibazar.sk/kitky (28.8.2009, 18:32)
(L)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (marcelina67) ID 69997 (21.8.2009, 11:50)
I ja sa s radosťou pripájam k tomuto krásnemu poďakovaniu chcem dodať ,že som valila aj také jedla čo za normálnych okolnostiach by ma ani nenapadli a boli vynikajúce tuto stránku využívam skoro rok a každý deň som tu |:o) (clamp) (L) (Y) (balicek) (D) (D)
ODPOVEDAŤ
Izabela P. (Izabella) ID 23996 (21.8.2009, 8:16)
(Y) (Y) (Y)Ja sa tiež pripájam k poďakovaniu pre všetky babenky,ktoré tu dali nejaký svoj receptík. (K) (K) (K)Zataľ všetky recepty,ktoré som vyskúšala boli na 1 (child1).Tu je moje útočisko pred zúfalstvom z varenia ;-).A samozrejme aj veľká vďaka Katke,že prišla s nápadom sa poďakovať babenkám za tie dobroty (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) Všetke žienky ste [A] [A] [A] (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva R. (Gazdina) ID 42269, mimibazar.sk/gazdina (16.8.2009, 0:10)
Stretávam sa s výrokmi, že mňa naučila variť mama, mňa zasa svokra, ja som sa naučila sama. No a ja sa priznávam, že mňa naučil variť a piecť MMB, vlastne vy všetky, ktoré prispievať na tento portál. Ani si neviete predstaviť aká som bola pyšná, keď sa mi podarila 1. torta potiahnutá marcipánom. Každý, každučký deň pozriem, čo je nového. VEĽKA VĎAKA
ODPOVEDAŤ
Katarina E. (kitky) ID 3016, mimibazar.sk/kitky (17.8.2009, 12:19)
(L) (L) (L) pre VSETKY!!!
ODPOVEDAŤ
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (15.8.2009, 21:46)
krásná slova, plná pravdy,oba MMB jsou úžasné a šikovnost ručiček našich děvčat je skvělá, je úžasné koukat na to co vše dovedeme (L) (L) (L) (L) (D) (D) (D) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
lubica b. (aknibulka) ID 15088, mimibazar.sk/aknibulka (14.8.2009, 18:32)
I ja sa s radosťou pripájam k tomuto krásnemu poďakovaniu. :-) :-) :-)
Tieto receptíky sledujem snáď len tri týždne a úplne som im prepadla :-) :-) :-). Ďakujem všetkým šikulkám (clamp) (L) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana b. (zunan) ID 7297 (14.8.2009, 18:10)
(Y) krasne (Y) aj ja sa chcem podakovat, ja , ktora som pred svadbou vedela len caj a prazenicu ;-), dnes s kludom Anglicana upeciem podla vasich receptov tortu, zavaram ako besna, nazbierala som tu kopu receptov, vela z nich sme zaradili do bezneho jedalnicka, pred sviatkami peciem drobne pecivo, ze svokra len vali oci :-o :-o........a som aj vdaka vam za hviezdu (child1) (child1)............. (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva B. (moiraa) ID 27993 (12.8.2009, 1:06)
Dievačatá moje, určite budete so mnou súhlasiť, keď sem napíšem, že nič lepšie ako takéto krásne poďakovanie Vám všetkým tu na MMB bolo vyjadrené Katkou.
Veľmi rada sa ku nej pripájam. Som veľmi rada, že to sem takouto milou a vďačnou formou napísala a vôbec, že ju napadlo zverejniť takéto krásne PODAKOVANIE.
V dnešnej dobe sa skôr dočkáme drsnej kritiky, výsmechu, ale takéhoto krásneho poďakovania, to je vzácnosť. To svedčí o jej vnímavej dušičke a dobroprajnom srdiečku.
Aj keď Katku osobne nepoznám, som rada, že s tým prišla prvá a to sem napísala. Myslím si, že to napísala tak krásne za mnohé z nás.
Ja chcem len napísať, že sa skutočne skláňam nad šikovnosťou a kreativitou našich slovenských žien.Ste skutočne nielen krásne, ale aj zručné a tvorivé a čo najdôležitejšie, ste mladé a šikovné. Ste našou budúcnosťou. Môžem si to už dovoliť napísať. Som seniorka. A preto Vás prosím. Nikdy sa nedajme znechutiť neprajníčkami, ktoré sa chytajú každého slovka tu na MMB a vypisujú, že sa sem vkladajú recepty, ktoré už ony napísali. Podľa mňa nič nie je na tom zlé, ak sa tu objaví recept, ktorý z nás už predtým niektorá napísala. Určite to nie je úmyselné, napísala by som, že ide vždy o vylepšený recept. Dievčatá, na záver, držme spolu, nedajme sa nikdy vyprovokovať neprajníčkami, neodpisujme na invektívne komentáre, nereagujme a len sa pousmejme. Držme si navzájom palce, buďme jednotné a tešme sa aj zo spolupráce našich úžasných a šikovných českých priateliek, ktoré obohacujú náš slovenský MMB a ony si určite vážia šikovnosť a kreativitu nás Sloveniek. Veď toto úžasné MMB nám za to stojí, no nie?A na záver sa tiež osobne pripájam ku Katkynmu poďakovaniu. Milé dámy, úžasné Slovenky a Češky ĎAKUJEM Vám z celého srdca. S láskou, Eva.
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (12.8.2009, 16:56)
evka napisala ste to na jednotku s hviezdickou...drzim palce vsetkym sikulkam ale i takym co su neni az take zrucne a ucia sa tak ako ja..a MMB..mi dava inspiraciu a mozem povedat aj energiu a tesim sa tu kazdym dnom kedy si sem sadnem a zase pozriem tu nasu nadheru ktoru sem vkladame..prajem vsetkym vela zdravia a pevnu ruku na tie nadherne vytvory...a vam dakujem za mile slova!!!a prajem vela zdravia.... (L) (L) (L) (L) dada-darina
ODPOVEDAŤ
Katarina E. (kitky) ID 3016, mimibazar.sk/kitky (12.8.2009, 16:38)
Evka nadherne! (L) (L) (L) Dakujem . (F)
Ja som mala stastie az na par drobnych vynimiek, ze som tu stretla naozaj perfektne baby a vsetky s ktorymi momentalne spolupracujem alebo sme uz urobili ochodik su AAA SUPER! A vsetky tie ktore prikladaju aj recepty to je NADSTAVBA a Velka vec!
Tato stranka je vynimocna z viacerych hladisk a tu vynimocnost tobia ludia, ktori su tu!

(F) (F) (F) |:o) (dance) (dance) (dance) (sampus) (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (11.8.2009, 23:14)
bez prehanania mozem povedat, ze mimibazar ma naucil varit aj piect ;-) krasnymi fotkami vo mne receptiky prebudili zvedavost, ako to asi chutia *-) a moznost na cokolvek sa opytat mi dodala odvahu pustit sa do varenia ci pecenia (H) v zivote by som do seba nepovedala, ze ja niekedy upeciem akukolvek tortu ;-) ;-) ;-)
a dobre si pamatam, ze to vsetko zacalo raffaellom od slavenky (Y) :-)
dokazom mojej uspesnosti je manzelovych 13 kil pribratych od svadby (jidlo) ;-)
dievcatka, cela moja rodina vam dakuje :-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (11.8.2009, 22:25)
Súhlasím s Katkou. (clamp). Odkedy chodím na MMB, ma baví variť a skúšať nové recepty. :-) :-) :-) Nie je jediného dňa, čo by som sem nenakukla, čo nové tu pribudlo. ;-) ;-) ....Ď (F) A (F) K (F) U (F) J (F) E (F) M.
ODPOVEDAŤ
Helena J. (cuckaf) ID 63725 (11.8.2009, 21:21)
Je to naozaj super stránka. (L) Má to však háčik. Mám veľa stiahnutých receptov a neviem, kedy ich všetky stihnem spraviť. (child12)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (MaryKay) ID 95133 (11.8.2009, 10:46)
Ja sa tiež pripájam. Naozaj je to super stránka.
Všetkým veľká vďaka!!!!!!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (janica251) ID 82644 (10.8.2009, 21:29)
i ja sa pripájam a ďakujem za super stránku (L) (L) (L)odkedy viem o tejto stránke a mám čo i len kúsoček času tak bežím a listujem si tu, je to vážne skvelá stránka, veľmi rada varím i pečiem a skúšam nové veci! veľa vecí som už vyskúšala a vždy chutili na 1* ďakujem všetkým žienkam, ktoré tu vkladajú tieto super receptíky (L) (F) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (Jolana) ID 36903 (10.8.2009, 18:41)
Súhlasím s Katarínou, s jej slovami a zároveň aj ja pripájam svoje srdečné poďakovanie všetkým skvelým gazdinkám za skveĺú stránku so skvelými receptami . (L) (L) (L) (L)
Tebe Katarínka Ďakujem, že Ťa napadlo sa takto verejne poďakovať. (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
Prajem Vám všetkým všetko dobré (K) (K) (K) (K) (K), a želám si aby na tejto stránke si vždy každá z nás našla niečo buď chutné alebo len inšpirujúce. (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Katarina E. (kitky) ID 3016, mimibazar.sk/kitky (11.8.2009, 12:09)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 61 (zobrazuje sa 21-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu