Marcela K. (amalka) ID 1612 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)
Nakladaný Hermelín (Encián)
[ recept č. 1685 zo dňa 29.6.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Potrebujeme Hermelín alebo Encián, ja som robila z 2 ks, olivový olej, cesnak- 4 strúčiky, bobkový list- 2 ks, provensálske korenie, korenie (štyroch farieb alebo biele, môže byť kľudne aj čierne), soľ, chilli paprička (nemusí byť)
POSTUP PRÍPRAVY
veeeľmi jednoduchý
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Hermelín nakrájame na osminky- trojuholníčky, vložíme do uzatvárateľnej nádobky... |
![]() |
pridáme bobkový list, soľ, korenie, provensálske korenie, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku... |
![]() |
a zalejeme olivovým olejom... nádobku poriadne zatvoríme, uložíme na najskrytejšie miesto v chladničke :))) aby nás to nelákalo...čím dlhšie odpočíva, tým je chutnejší...u nás sa ale "koštuje" už po dvoch dňoch :) výborne sa hodí k vínku... |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Yvona G. (yvon) ID 1354, mimibazar.sk/yvon (11.12.2007, 9:00) |
Marcelka, aj ja som ho skúšala podľa Tvojho receptu a už som horobila x krát lebo je úžasný Y |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva D. (Evusik) ID 8428, mimibazar.sk/evusik (10.12.2007, 22:20) |
Tak toto som robila presne podľa tohto návodu a bolo to suuuuper mňamky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana S. (Ikala) ID 7413 (1.8.2007, 19:56) |
Toto robievam na Silvestra, ale nevidim dovod to neurobit aj teraz v lete. Najlepsi je na 5. den  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (1.8.2007, 17:03) |
Marcelka, práve som syr naložila a chystám sa ho vziať cez víkend k svokrovcom na rodinnú grilovačku. Dúfam, že budem mať úspech.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mária P. (Mayka) ID 13577 (3.7.2007, 9:34) |
Ahojky, tak toto doma zobznujeme. Prave mame uz asi 3 dni naôlozeny hermelin a dali sme tam aj cibulu. Je to uzasna vec.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |