končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zapekaný plnený syr s bielou plesňou[ recept č. 1682 zo dňa 28.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 syry (napr. Plesnivec, Encián, Hermelín…) 300 g šampiňónov 1 cibuľu 150 g šunky soľ, korenie, bazalka, pažítka POSTUP PRÍPRAVY Šampiňóny očistíme, nakrájame na plátky. Nakrájanú cibuľu urestujeme na oleji, pridáme šampiňóny, okoreníme a podusíme. Zo syrov odkrojíme vršky, lyžičkou vydlabeme vnútrajšok- vzniknú nám syrové mištičky. Vydlabanú hmotu zmiešame s podusenými šampiňónmi, šunkou nakrájanou na pásiky a nasucho opečenou na teflónovej panvici a posekanou pažítkou či bazalkou. Touto zmesou naplníme syrové mištičky a krátko (cca10 minút) zapečieme v rúre. Ideálna príloha: opekané zemiaky a miešaný šalát. |