
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Eva T. (evulik6) ID 43006 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) ZAPEKANÝ ENCIÁN[ recept č. 4949 zo dňa 16.4.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, 1 stredna cibula, sunka (cca 30 dkg), sampiony (staci mala konzerva), kukurica, niva (15 - 20 dkg) , encian (alebo taky podobny syr) sol, olej, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky uvarime, po uvareni vysypeme do vymastenej zapekacej misy. Sunku nakrajame na rezance, cibulu na pasiky (trosku ju posolime) a vmiesame do zemiakov. Pridame kukuricu a sampiony, trosku posypeme vegetou. Do takto pripravenych zemiakov vlozime encian, ktory este posypeme nastruhanou nivou. Dame zapiect cca 20 minut pri 180 stupnoch (iba trosku, kym sa niva neroztopi). Dobru chut!!!!!!! |
![]() | Majka B. (Majka82) ID 43088 (6.5.2008, 22:25) |
Nie lenze to vyzera dobre ale to aj perfektne chuti... - Evka je sikulka ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana H. (jahal) ID 40929 (17.4.2008, 12:50) |
Ahoj Evka, vyzerá to veľmi dobre. Určite to skúsim. J. ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |