. .. .. .. .. .. .
. .

ZAPEKANÝ ENCIÁN - RECEPT 4949

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 43006 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


ZAPEKANÝ ENCIÁN


[ recept č. 4949 zo dňa  ]


ZAPEKANÝ ENCIÁN


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, 1 stredna cibula, sunka (cca 30 dkg), sampiony (staci mala konzerva), kukurica, niva (15 - 20 dkg) , encian (alebo taky podobny syr) sol, olej, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky uvarime, po uvareni vysypeme do vymastenej zapekacej misy. Sunku nakrajame na rezance, cibulu na pasiky (trosku ju posolime) a vmiesame do zemiakov. Pridame kukuricu a sampiony, trosku posypeme vegetou.

Do takto pripravenych zemiakov vlozime encian, ktory este posypeme nastruhanou nivou. Dame zapiect cca 20 minut pri 180 stupnoch (iba trosku, kym sa niva neroztopi).


Dobru chut!!!!!!!
<< RYŽOVÝ NÁKYP S RÍBEZĽOVOU PENOU+++++ | ZAPEKANÝ ENCIÁN | Zapekaná čakanka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Majka B. (Majka82) ID 43088 (6.5.2008, 22:25)
Nie lenze to vyzera dobre ale to aj perfektne chuti... - Evka je sikulka (L) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (jahal) ID 40929 (17.4.2008, 12:50)
Ahoj Evka, vyzerá to veľmi dobre. Určite to skúsim. J. (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu