Renáta I. (Dobrota) ID 41578 |
|
mimibazar.sk/dobrota |
Oblasť: Trenčín |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 4.4.2008 |
Naposledy: 4.5.2024 6:00 DNES |
Aktualizácia: 4.5.2024 6:00 DNES |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Sterilizovaná zabíjačková kapusta
[ recept č. 16818 zo dňa 8.8.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1 kg pliecka;
cibuľa;
rasca;
soľ;
červená mletá paprika;
kapusta.
POSTUP PRÍPRAVY
Na cibuľke osmažíme mäso, pridáme rascu, soľ, papriku a trochu dusíme. Pridáme kapustu, trocha vody a dusíme 15 minút. Horúce dáme do fliaš, použijeme viečko s červenou gumičkou a sterilizujeme dve hodiny. |
lucia h. (3bitka) ID 69705 (8.8.2009, 11:25) |
ja zabíjačkovú kapustu nesterilizujem....istejšie je ked to dám do mrazničky....a potom to len zohrejem.. |
ODPOVEDAŤ |
| | Renáta I. (Dobrota) ID 41578, mimibazar.sk/dobrota (upravené 21.8.2009, 9:24) |
Alebo.... Táto sterilizovaná je určená na dovolenky, keď to človek niekam "vlečie" a v aute nemá dostatočne chladiacu chladničku Je vážne suprová, vyskúšaj Samozrejme, keď to robím pre seba doma, radšej mrazím ako sterilizujem, ako všetko, či už ovocie, zeleninu, omáčky, hotové jedlá.... nielen zabíjačková kapustu |
ODPOVEDAŤ |