. .. .. .. .. .. .
. .

Indický NAAN chlieb - RECEPT 16794

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

DOMÁCE PEKÁRNE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Indický NAAN chlieb


[ recept č. 16794 zo dňa  ]


Indický NAAN chlieb


POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 dcl tepleho mlieka,1,5 dcl bieleho jogurtu,4 šalky hl.muky,2 PL oleja,2čl cukru,2 čl droždia,1 čl pr. do pečiva,1 čl soli,1 vajičko

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko dame do pekarničky,vymiesit a vykysnut,potom tvarujeme placky,ktore pečieme na 220 st asi 10 min.Placky sa pekne nafuknu,takze sa daju plnit napr.šalatom s grilovanym maskom..atd..Po upečení mozeme povrch potriet maslom.Toto mnozstvo mi vyšlo z polovičnej davky..

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Vyvalkane placky..
Takto pekne sa nafukli v rure..
Naplneny šalatom,praženou cibulou a mletym steakom..


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< karamelovo-škoricove slimaky (super cesto) | Indický NAAN chlieb | Kuracie prsia v syrovej omačke so šampionmi >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (14.12.2014, 14:13)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
anna v. (anya23) ID 38976 (14.12.2014, 10:45)
maju sa piect na suchom plechu?tiez by ma zaujimalo keby to chcem robit z cerstveho drozdia tak ako.akurat som robila tvoji Chilli con carne s cokinou a cesto na chlebik uz kysne sa tesiiim |:o) |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (16.12.2014, 20:31)
Ano ,peču sa na suchom plechu..a ak chceš použit čerstve droždie ,stačí dat polovičku -možno aj menej -a postup nechat taký istý..
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (21.9.2009, 20:09)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (26.8.2009, 7:32)
včera večer som robila tento chlebík :-) a bol výborný (Y) to maslo na záver mu dalo veľmi dobrú chuť (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.8.2009, 15:48)
Betka,treba nechat cesto hrubšie,lebo ked je moc tenke tak sa potom nenafukne..nabuduce sa ti určite podaria.. (L)
ODPOVEDAŤ
Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (25.8.2009, 15:22)
matruška,ake hrubé cesto si asi vyvaľkala.Ja som ich robila v sobotu,boli mňamkové,ale nenafúkli sa mi tak pekne,len tak menej
ODPOVEDAŤ
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (14.8.2009, 15:31)
este otazocka.. ak dam do NAAN chleba cerstve drozdie.. kolko asi?
ODPOVEDAŤ
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (8.8.2009, 22:31)
jeeej, takyto chlebik som jedavala, original v UK :).. no este viac mi chutil CHAPATI... na to receptik nevies co?
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (9.8.2009, 13:48)
predstav si ze viem..CHAPATTE:2 šalky hl.muky,2PL oleja,3/4 šalky vody,1/2 čl soli,vymiesit hladke cesto a nechat 1 hod odpočivat,potom rozdelit na 12 časti a na tenko vyvalkat..Piect na suchej panvici z oboch stran.. (L)
ODPOVEDAŤ
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (14.8.2009, 15:25)
jeeej super... tesim sa... urcite doma vyskúsam...
a nevies nahodou, ako by som zo slovenskych surovin urobila KEEMA?

dik..
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu