
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) SEDLIACKY CHLIEB[ recept č. 17654 zo dňa 5.9.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 250 ml piva,50 ml vody,2 čl soli,2PL oleja,rasca,500 g hl.muky ( ja som dala 400+100g celozrnnej),lanove semiačka,1/2 droždia POSTUP PRÍPRAVY Všetko dame do pekarničky vymiesit a vykysnut.Potom vytvarujeme bochnik a nechame ešte 15 min odpočivat.Pečieme na 200 st asi 40 min. |
![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (upravené 12.5.2010, 11:32) |
Dnes som okrem chleba piekla podľa tohto receptu aj rožky http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=696121 a sú vynikajúce ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (20.11.2009, 20:18) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (20.11.2009, 20:29) | |
ďakujem, sú výborné mäkulinké (vlastne boli) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (upravené 12.5.2010, 11:31) |
Marti, ďakujem za recept ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (10.9.2009, 20:15) |
Máš ho super !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (8.9.2009, 16:26) |
Martuška, fantázia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (9.9.2009, 19:17) |
Evka, na akom programe v pekárničke si ho piekla? Zajtra kupujem pivo a chcela by som upiecť. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (9.9.2009, 20:54) | |
Ja mám Etu Siestu a pečiem na dvojke Sprint - to je taký rýchly program asi dve hodiny. Na programe Clasic mi vždy vyšiel chlieb ušatý, to znamená, že najskôr vybehol vysoko a kým sa dopiekol tak totálne padol - úplné korýtko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (8.9.2009, 16:32) |
tak to sa velmi tešim ze ti super vyšiel aj v pekarničke,neviem či je to tym pivom ale ta korka je na nom najlepšia.. ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (5.9.2009, 15:40) |
A v pekárničke ho aj dopiecť si ešte neskúšala? Akosi som si už zvykla na ten hranatý tvar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (5.9.2009, 16:13) |
Evka,ja v pekarničke nikdy nepečiem,nam taky chlebik nechutí..použivam ju len na miesenie a kysnutie..vyskušaj a daj potom vediet či sa ti vydaril...papa ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (5.9.2009, 15:11) |
dobra otazka,dala som nealko,lebo len take sme mali doma...ale bežne sa dava alkoholicke... ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea L. (Aja1) ID 47601 (5.9.2009, 14:54) |
Ten dobre vyzerá,pivo si dala alkoholicé alebo nealko? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |