. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Indický NAAN chlieb - RECEPT 16794

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 53992 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Indický NAAN chlieb


[ recept č. 16794 zo dňa  ]


Indický NAAN chlieb


POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 dcl tepleho mlieka,1,5 dcl bieleho jogurtu,4 šalky hl.muky,2 PL oleja,2čl cukru,2 čl droždia,1 čl pr. do pečiva,1 čl soli,1 vajičko

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko dame do pekarničky,vymiesit a vykysnut,potom tvarujeme placky,ktore pečieme na 220 st asi 10 min.Placky sa pekne nafuknu,takze sa daju plnit napr.šalatom s grilovanym maskom..atd..Po upečení mozeme povrch potriet maslom.Toto mnozstvo mi vyšlo z polovičnej davky..

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Vyvalkane placky..


Takto pekne sa nafukli v rure..


Naplneny šalatom,praženou cibulou a mletym steakom..



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Pre dievčatko | Indický NAAN chlieb | Snoopy pro Adélku >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (14.12.2014, 14:13)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
anna v. (anya23) ID 38976 (14.12.2014, 10:45)
maju sa piect na suchom plechu?tiez by ma zaujimalo keby to chcem robit z cerstveho drozdia tak ako.akurat som robila tvoji Chilli con carne s cokinou a cesto na chlebik uz kysne sa tesiiim |:o) |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (16.12.2014, 20:31)
Ano ,peču sa na suchom plechu..a ak chceš použit čerstve droždie ,stačí dat polovičku -možno aj menej -a postup nechat taký istý..
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (21.9.2009, 20:09)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Helena B. (hela2) ID 37749 (26.8.2009, 7:32)
včera večer som robila tento chlebík :-) a bol výborný (Y) to maslo na záver mu dalo veľmi dobrú chuť (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.8.2009, 15:48)
Betka,treba nechat cesto hrubšie,lebo ked je moc tenke tak sa potom nenafukne..nabuduce sa ti určite podaria.. (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (25.8.2009, 15:22)
matruška,ake hrubé cesto si asi vyvaľkala.Ja som ich robila v sobotu,boli mňamkové,ale nenafúkli sa mi tak pekne,len tak menej
ODPOVEDAŤnahlásiť
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (14.8.2009, 15:31)
este otazocka.. ak dam do NAAN chleba cerstve drozdie.. kolko asi?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (8.8.2009, 22:31)
jeeej, takyto chlebik som jedavala, original v UK :).. no este viac mi chutil CHAPATI... na to receptik nevies co?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (9.8.2009, 13:48)
predstav si ze viem..CHAPATTE:2 šalky hl.muky,2PL oleja,3/4 šalky vody,1/2 čl soli,vymiesit hladke cesto a nechat 1 hod odpočivat,potom rozdelit na 12 časti a na tenko vyvalkat..Piect na suchej panvici z oboch stran.. (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (14.8.2009, 15:25)
jeeej super... tesim sa... urcite doma vyskúsam...
a nevies nahodou, ako by som zo slovenskych surovin urobila KEEMA?

dik..
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu