. .. .. .. .. .. .
. .

Rajčinový pretlak - RECEPT 16777

lucia h. (3bitka) ID 69705
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.11.2008
Naposledy: 18.4.2021 22:19
Aktualizácia: 18.4.2013 10:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 33
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 62
NÁVODY 0

ZAVÁRANINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Rajčinový pretlak


[ recept č. 16777 zo dňa  ]


Rajčinový pretlak


POTREBNÉ PRÍSADY

rajčiny v akom kolvek množstve

POSTUP PRÍPRAVY

poumývané rajčiny nakrájame,dáme dusit,potom pomixujeme,prepasírujeme a dáme to hrnca varit ešte 30min,potom plníme do pohárov ale stále máme hrniec na sporáku....dávame do suchého dúnctu...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

dáme dusit
tu je už prepasírovaný a varíme 30min
tu už sú naplnené poháre
no a zabalené budú do rána


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Paprika v oleji | Rajčinový pretlak | Štavnatý koláčik >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Terka Z. (Magdalenocka1932010) ID 203836 (26.8.2011, 18:01)
chcem sa opýtat,tie rajciny netreba nijako dochucovat??? ziadna sol,cukor,cierne mlete korenie ci bobkovy list???
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina B. (danda3) ID 104195 (28.8.2011, 19:48)
Terka, môžeš tam kľudne dať bobkáč, nové a celé korenie a soľ podľa chuti, nič tým nepokazíš, cukor som nedávala, ten už do hotovej omáčky. (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
lucia h. (3bitka) ID 69705 (28.8.2011, 22:04)
aj tak sa dá ,-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
lucia h. (3bitka) ID 69705 (27.8.2011, 10:26)
nie nie..ja som ho ničím nedochucovala..má to mat čisto rajčinovu chut..ved potom sa to aj tak pri varení dochucuje
ODPOVEDAŤnahlásiť
Terka Z. (Magdalenocka1932010) ID 203836 (26.8.2011, 17:59)
(L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ľubica D. (mambara) ID 103984, mimibazar.sk/mambara (30.8.2009, 21:44)
chcela by som sa opytat ked mam len obycajne vrsky a nie tie srubovacie ci takto chytia alebo musim sterilizovat??
ODPOVEDAŤnahlásiť
lucia h. (3bitka) ID 69705 (3.9.2009, 14:20)
chytia aj nešrobovacie...ja tak zaváram papriku v oleji že ju nesterilizujem...dávam do toho dúnctu..možte kludne dat aj tie čo len zatláčate....tuším tam mám aj ja jeden pohár zatláčací...a pekne chytil..len to treba horúce zatvorit a potom zabalit (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janka T. (esmae) ID 47720 (7.8.2009, 19:17)
Lucka, ja som v zavarani novacik. Prosim Vas, co je aky "suchy" dunct? *-) My to vsetko doma sterilizujeme vo vare. Dakujem pekne za odpoved (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
lucia h. (3bitka) ID 69705 (7.8.2009, 21:15)
to je to čo mám na fotke ako posledné.....že sa to zabalí do deky a nechása to v tom vychladnút..... (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu