končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
POLIEVKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)Ultra rychla fazulova polievka ;)[ recept č. 1671 zo dňa 27.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY konzerva tmavej sterilizovanej fazule, zemiaky, kusok bocika alebo prerastanej slaninky (naozaj staci kusok pre chut), paradajkovy pretlak - malicka konzerva, kocka zeleninoveho bujonu, perzlenova vnat, sol, korenie a rasca podla chuti POSTUP PRÍPRAVY Nelakajte sa nazvu. Nejde o to kto doleti skor po jej skonzumovani na WC... Ale ide naozaj o super rychlu pripravu!!! Priznam sa, ze k jej realizacii mi dopomohol receptik Slavenky "Talianska fazuľová polievka". Mojim spolustolovnikom sa vsak nepozdavala ryza v nej a ja som zase netrpezliva, tak nemam casto chut cakat pol dna kym sa mi uvari fazula do makka... Takze vznikol tento ULTRA rychly recept a nam naozaj velmi chuti!!! POSTUP: 1. Do hrnca si dame vodu a uvarime v nej kocku bujonu. Ked zacne vriet pridame scedenu sterilizovanu fazulu. Nechame zase trosicka prevriet. 2. Cast vody s fazulou si odoberieme, rozmixujeme ju a potom vratime spat do hrca. Tym sa nam polievka zahusti. Ale ak ste vychovane na "zaprazkach a zatrepkach", kludne vynechajte tento krok a zahuste si ju po svojom ;) 3. Potom pridame pretlak, mozte cely ale staci aj menej - zelezi od velkosti hrnca a od vasej chute... 4. V malom kastroliku si oprazime nadrobno nakrajanu slaninku alebo bocik. Ked pridavate bocik, treba troska podliat olejom, pri slanine netreba... Oprazenu slaninu alebo bocik supnite do hrnca s polievkou. 5. Pridajte petrzlenovu vnat nakrajanu na drobno, zemiaky nakrajane na male kocky a varte kym zemiaky nezmaknu. Nakoniec uz iba podla chuti okorente a osolte. Ja obcas pridam na koniec este kusok nakrajaneho parku... 6. Podavame s chlebom resp. pecivom alebo samotnu... DOBRU CHUT ;) |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (22.9.2014, 22:56) |
ODPOVEDAŤ |
Eva N. (leskot) ID 98318 (11.8.2009, 21:02) | |
Toto určite vyskúšam, keď budem najbližšie v časovej tiesni . Tiež neznášam to nekonečné varenie fazule , ale ju máme veľmi, veľmi radi . Fazuľku v konzerve mám doma stále, často ju používam - tak už sa teším na polievočku . Dík za nápad .... | |
ODPOVEDAŤ |