Adriana S. (adrika280) ID 34442 |
 |
Oblasť: ANGLICKO |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 3.2.2008 |
Naposledy: 29.7.2018 9:04 |
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
Plnene susene slivky
[ recept č. 16355 zo dňa 22.7.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
susene slivky cca 30 kusov, 100 g tvrdeho syra, tenulinke platky udenej sunky, alebo prerastanej slaninky, zapekacia misa, alobal, sparatka
POSTUP PRÍPRAVY
veeeeeeeeeeelmi jednoduchy. Chutovky su vyborne k vinku alebo len tak, ked uz sladkeho mate povyse hlavy. Je to zaujimava kombinacia chuti.Mnozstvo surovin si mozete prisposobit podla vlastnej potreby.Nerobte naraz vela, mne osobne chutia viac teple.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
syr nakrajame na drobne kocky. Kazdu slivku naplnime kockou syra. Ak mate tvrdsie slivky, traba ich vopred na chvilku namocit do vody |
![]() |
naplnene slivky obalime v kusku sunky alebo slaninky |
![]() |
ulozime do zapekacej misy. Ak nemate s teflonovym povrchom, treba misu vylozit alobalom. Vlozime do predhriatej rury a zapecieme na 200 stupnov cca 10 minut . |
![]() |
uz zapecene |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Marika S. (finka) ID 64179 (6.9.2009, 19:55) |
Nie je to, do čoho si to balila pršut? My to robievame s ním a tvoje vyzerajú aj za surova aj za pečena ako naše  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.9.2009, 23:55) |
Marika neviem, to si manzel stale kupuje sam,ale moze byt  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea F. (andrejaf) ID 37126 (23.7.2009, 14:38) |
mnam-mnam . uz sa mi na to zbiehaju slinky. ale my doma nemame susene slivky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mandy N. (mandy 777) ID 100723 (23.7.2009, 10:27) |
ja som zase videla recept na plnene datle - ale to boli iba datle a syr. z tej slaniny (baconu) sa vzdy da odrezat ten tucny kraj  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (26.7.2009, 13:28) |
vyskusaj, je to fajn rychlovka k poharu vinka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (Jolana) ID 36903 (23.7.2009, 10:26) |
Raz som ich jedla u svokry ale mne boli mastné. Je to tým, že boli asi od svokry  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (26.7.2009, 13:27) |
Robila som to z takej tenuckej udenej sunky. Anglania to volaju, ze slanina. Noa bolo to chude masko a to malo mastneho, co tam ostalo, tak sa vypieklo. Je pravdou, ze neda sa z toho vela zjest. Mne ta kombinaciia chuti moze byt  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |