Bozena M. (bombiska) ID 79911 |
 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 1.2.2009 |
Naposledy: 21.5.2020 12:38 |
Aktualizácia: 27.1.2012 13:50 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Kapor na mlynársky spôsob
[ recept č. 15933 zo dňa 6.7.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Kapor nakrájaný na podkovičky,soľ,mleté č. korenie,hladká múka,červená sladká a štipľavá paprika,olej na smaženie,citrón,mlieko cesnak,vegeta.
Zmes na potretie:olivový olej+cesnak+petržlenová vňať./kto nemá rád....vynechať!/
POSTUP PRÍPRAVY
Očisteného a nakrájaného kapra posolíme a uložíme do mlieka asi na 2 hodiny.Zarobíme si hladkú múku s mčk,mletou paprikou /kto nemá rád štipľavé...dávať iba sladkú papriku/ a troška vegety.Vyberiem kapríka z mlieka,potrieme cesnakom,pokvapkáme citrónom,obalíme v múkovej zmesi a poukladáme na plech.Pečieme pri 250°C.Musí sa pruko piecť,aby sa nerozpadol.Na plechu otáčame,pečieme do chrumkava.Po vybratí z plechu,potrieme zmesou:cesnak+olivový olej+petržlenová vňať
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
ešte raz...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |