
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Bozena M. (bombiska) ID 79911 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kapor na mlynársky spôsob[ recept č. 15933 zo dňa 6.7.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Kapor nakrájaný na podkovičky,soľ,mleté č. korenie,hladká múka,červená sladká a štipľavá paprika,olej na smaženie,citrón,mlieko cesnak,vegeta. Zmes na potretie:olivový olej+cesnak+petržlenová vňať./kto nemá rád....vynechať!/ POSTUP PRÍPRAVY Očisteného a nakrájaného kapra posolíme a uložíme do mlieka asi na 2 hodiny.Zarobíme si hladkú múku s mčk,mletou paprikou /kto nemá rád štipľavé...dávať iba sladkú papriku/ a troška vegety.Vyberiem kapríka z mlieka,potrieme cesnakom,pokvapkáme citrónom,obalíme v múkovej zmesi a poukladáme na plech.Pečieme pri 250°C.Musí sa pruko piecť,aby sa nerozpadol.Na plechu otáčame,pečieme do chrumkava.Po vybratí z plechu,potrieme zmesou:cesnak+olivový olej+petržlenová vňať OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Monika Š. (MSENA) ID 167070 (2.3.2013, 11:12) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |