. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekané zemiaky s kyslou kapustou - nenáročný obed - RECEPT 1568

Beáta F. (bejatka) ID 13662
.
mimibazar.sk/bejatka
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.3.2007
Naposledy: 17.4.2024 13:30
Aktualizácia: 17.4.2024 13:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 4
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 128
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 6
NÁVODY 0

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Zapekané zemiaky s kyslou kapustou - nenáročný obed


[ recept č. 1568 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2 veľké hrste kyslej kapusty (ak máte veľkú zapekaciu nádobu, dajte väčšie množstvá), 10 zemiakov, 1 klobása, 9 plátkov slaniny, soľ, bazalka, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Do zapekacej misy začneme ukladať:
1. kyslá kapusta - aby vytvorila asi 2 - 3 cm vrstvu
2. klobása pokrájaná na hrubšie kolieska - veď ako kto má rád
3. ošúpané, na kolieska nakrájané zemiaky - hrubšia vrstva
4. osolíme, posypeme bazalkou, polejeme olejom
5. navrch poukladáme plátky slaniny

Prikryjeme alobalom a pečieme 1 hod. na 200 stupňoch, potom alobal odstránime a dopečieme ešte asi 1/2 hodinky, kým slanina nie je chrumkavá (a potom je u nás o ňu bitka!)

Dobrú chuť!!!
<< Cookies a lá Hobbits | Zapekané zemiaky s kyslou kapustou - nenáročný obed | Slaný tekvicový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu