. .. .. .. .. .. .
. .

Ryba po grecky - RECEPT 15577

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Ryba po grecky


[ recept č. 15577 zo dňa  ]


Ryba po grecky


POTREBNÉ PRÍSADY

rybie filety ( na osobu pocitajte 1 kus), mrkva 4 kusy, petrzlen 2 kusy, zeler cca take mnozstvo ako je petrzlenu , 1 vacsia cibula, bobkovy list 2-3 kusy, 4-5 bobiek noveho korenia, sol , vegeta, c. ml. korenie, korenie na ryby, moze trochu chilli, ak mate radi pikantne, olej 2-3 PL, cca 100 g masla, 1 mala konzerva paradajkoveho pretlaku, 2 PL dobreho kecupu. Z uvedenych surovin som urobila papkanicko pre dve osoby

POSTUP PRÍPRAVY

velmi jednoduchy, nie je co pokazit. Tato mnamka je velmi univerzalna lebo je vyborna ako teple jedlo podavane so zemiakovou kasou alebo aj na studeno a vtedy postaci iba chlebik, prip. pecivko.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

pripravime si zeleninku a rybie filety. Filety nakrajame na mensie kusky, osolime, okorenime
na panvici rozpustime maslo a rybky opecieme do zlatista
do misy nastruhame na "jablkovom" struhadle zeleninu
nadrobno pokrajanu cibulku spenime na 2-3 PL oleja
pridame postruhanu zeleninu
osolime, pridame vegetu, c. ml. korenie ( ja som pridala aj kapanek chilli sladkej omacky), bobkovy list, nove korenie, a prikryte dusime na miernom ohni za obcasneho premiesania cca 20 minut, kym nam zeleninka nezmakne. Podliala som maslovym vypekom z rybiek a pridanim asi 0,5 dcl vody (uplne malinko, len aby sa zeleninka "nepriskvarila")
ked je zelnina makka, pridame paradajkovy pretlak a kecup. Premiesame, nech sa nam hmota pekne spoji. Cca 3 minutky a odstavime zo sporaka.
takto vyzera zelninova masa po odstaveni zo sporaka
na spodok misy ulozime trochu zo zeleninovej masy a na nu ulozime opecene rybie filetky.Pri ukladani masy zaroven vyberieme bobkovy list a gulky noveho korenia
prikryjeme zvysnou masou, nechame vychladnut, uzatvorime a dame do chladnicky. Ak podavame ako teple jedlo, doporucujem so zemiakovou kasou
dobru chut


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kuskus - ako salat alebo aj priloha k masu na stave | Ryba po grecky | RAKOCZIHO tvarohove rezy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (23.5.2011, 22:01)
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=801840

Adrianka ďakujem za super receptík (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.5.2011, 19:51)
Ivanka, tesim sa, dakujem za spravicku (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (24.6.2009, 19:22)
Aj mňa tento recept zaujal, ja mám dojem, že je to vlastne niečo na spôsob ako tuniak v zeleninovej omáčke, keďže sa to konzumuje studené, možno sa však mýlim. Ale vyzerá to sľubne.
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.6.2009, 19:39)
Anka nepoznam ten receptik a pritom ja tuniaka velmi mozem. Ak ti pride pod ruku link, tak ho hod sem, nech vyskusame. Tento recept nema chybu. Samo , pre toho , kto ma rad rybky :-) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (24.6.2009, 20:20)
Adrika, mala som na mysli tuniaka z konzervy ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) a tú určite poznáš
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.6.2009, 20:52)
Anka nepoznam :-S. Ak mas recept, tak daj (hello)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (24.6.2009, 21:04)
asi nieco taketo http://www.riomare.cz/vyrobky/5/insalatissime ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.6.2009, 21:44)
Vdaka filmuska, ale ja taketo salaty nekupujem. Mala som skor na mysli domacu vyrobu (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (24.6.2009, 9:50)
Ja som To Adika nejako nepochopila..........na konci pises :prikryjeme zvysnou masou, nechame vychladnut, uzatvorime a dame do chladnicky.To ma este cele postat? *-) *-) *-)Alebo sa to meze konzumovat hned?Mne sa ento receptusik lubi.skusila by som...............a slo by to aj s kuracinko,ze? :-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.6.2009, 19:36)
Lubka, vpredu som pisala, ze je to velmi univerzalne papkanicko lebo sa da konzumovat ako teple jedlo, vtedy doporucujem ako prilohu zemiakovu kasu alebo studene vtedy staci chlebik alebo pecivko. Odlozime do chladnicky iba v pripade, ze chceme konzumovat ako salatik. Mne osobne to viac chuti nastudeno. Neviem sa toho dojest. Neviem ako to chuti s kuracinkou, este som neskusala, ale vermi, ze tie rybie filetky opecene na masle tam pasuju jak .... vies co, nie? :-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu