ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Bravčové karé na kyslej kapuste
[ recept č. 14602 zo dňa 27.5.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
11/2 kg kyslej kapusty, 700 g vykosteného karé, 300 g tvrdého syru Eidam, 2 vajcia, 1 kyslá smotana, 1 biely jogurt, vegeta, soľ, ako príloha opekané zemiaky
POSTUP PRÍPRAVY
Na dno vymasteného plechu dáme kyslú kapustu. Na ňu naukladáme plátky bravčového karé, ktoré sa predtým desať hodín marinovalo v zmesi pripravenej zo smotany, vajec, jogurtu, vegety a soli. Do plechu vlejeme aj zvyšok marinády. Všetko pečieme dvadsaťpäť minút. Na záver mäso posypeme nastrúhaným syrom a necháme ešte pár minút zapekať. |