
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Milica K. (margoa) ID 23592 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zihlavova polievka[ recept č. 14586 zo dňa 27.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY olej, cibula, mleta paprika, muka, zihlava, zemiaky, sol, vegeta, nove korenie POSTUP PRÍPRAVY Dame si zovriet vodu v hrnci. V druhom hrnci si spravime zaprazku z cibulky, mletej papriky a muky, zalejeme vodou a pridame na drobno pokrajany zemiak, tento zemiak sluzi na zahustenie polievky, rozvari sa pusti skrob. Dalsie zemiaky cca 2ks :) pokrajame na klasicke kocky, tieto zemiaky budu mat rolu klasickych zemiakov v polievke :) pridame sol, vegetu, nove korenie. Ked sa nam voda v druhom hrnci vari, pridame zihlavu, nechame iba prejst varom aby sa ocistila, potom precedime, vznikne nam zelena hrudka, nechame vychladnut, ked je vychladnuta pokrajame a 5 min. pred dovarenim polievky pridame do polievky. Po 5 min. odstavime. Dochutime, so zihlavou sa moze pridat este cibulka, alebo po odstaveni pridat pazitku alebo vnat z mladej cibulky Dobru chut :) |