
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Mariana M. (Hrozienko) ID 46744 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) PARGALKY - rýchle a lacné jedlo[ recept č. 14585 zo dňa 27.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 balík 300 g široké rezance, zemiaky, smotana na šľahanie, bryndza, údená slaninka POSTUP PRÍPRAVY Široké rezance uvaríme v slanej vode,scedíme. Zemiaky / nie veľmi veľa-5-6 väčších zemiakov/ nakrájame na malé kocky a tiež uvaríme v slanej vode, scedíme. Slaninku nakrájame ako na halušky a usmažíme. Sľahačkovú smotanu zmiešame s bryndzou vydličkou,aby sa bryndza úplne rozmiešala. Do misky dáme uvarené zemiaky,potom rezance,polejeme bryndzou so smotanou a nakoniec slaninkou so škvarkami. Všetko spolu poriadne premiešame a môžeme podávať. Nám to chutí viac ako klasické bryndzové halušky! Dobrú chuť! |